Hjælp til omarrangere en stue

October 21

Hjælp til omarrangere en stue

Folk omarrangere deres stue møbler for en række forskellige årsager, herunder køb af nye møbler, som følge af et værelse remodeling projekt, eller fordi de ønsker en ny kig efter flere år med den samme værelse arrangement. At have hjælp til omarrangere en stue kan få dig de resultater du ønsker, og gøre dit rearranging projekt gå glattere.

Planen

Hvis du ønsker et hjem projekt af enhver art skal lykkes, så er det nødt til at starte med en plan. Måle din stue rum og trække det hen til skala på et stykke millimeterpapir. Brug den samme graf papir til at oprette blokke af forskellige størrelser til at repræsentere møbler. Du kan få så detaljeret som du ønsker med design-processen, eller kan du kun planlægge, hvor de store stykker vil gå.

Have fokus

En stue design har altid et centralt fokus. Det kunne være fjernsyn med underholdningscenter, det kunne være pejsen eller det kan endda være den store karnap på forsiden af værelse. Fokus i stuen er op til dig, men at vælge fokus vil hjælpe resten af værelset omarrangere projektet falder på plads.

Trafikmønstre

Din stue er et af de mere travle værelser i huset. Det er hvor familien congregates under dårligt vejr, det kan være centrum for familiens underholdning med stereo- og tv-, kan det spillerum, der er vært for alle videospil-systemer, eller det kan være det sted forældrene gå til slappe af. Men der er normalt en betydelig mængde af trafik, der går gennem en stue. Du skal planlægge din rearranging projekt omkring trafikmønstre i din dagligstue. At arrangere møbler for at tage hensyn til stærkt trafikerede områder vil reducere risikoen for personskade og tingsskade.

Start Big

Den nemmeste måde at få dine møbler arrangeret i din stue, som du ønsker er at placere de største stykker af møbler i stuen først. Når du planlægger din nye dagligstue arrangement, forsøger du at tage højde for omfanget af din største stykker af møbler. Men når møblerne er faktisk i rum, størrelsesorden kunne ændre. Sætte de største stykker på plads først, og derefter arrangere resten af møblerne omkring dem.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com