Hjælpe med Blotching af pletten på træ møbler

June 2

Nogle woods har en kombination af stram og løs regn, så kan pletten i skjolder. Du kan afhjælpe denne plettet effekt, før eller efter at fjerne en plet.

Værktøjer og materialer

Der er flere værktøjer og materialer, som du bør vide om, før du fjerner plet på dine møbler. Hvis dine møbler har allerede blevet farvet og har eksisterende skjolder, fjerne dem med sandpapir eller en orbital hånd sander. Du vil også brug for nye olie eller vandbaseret træ conditioner, som er dybest set tyndet ned sealer og en børste eller klud til at anvende balsam og pletten.

Forberedelse af overfladen

Brug sandpapir eller en rystepudser hånd til at lette den eksisterende overflade. Du skal måske helt fjerne farven fra træ og bejdse møbler. Starter med 60 sandkorn sandpapir og fjerne eller lette pletten. Udjævne træets overflade med medium sandkorn sandpapir, såsom 80 grus sandpapir. Spray en tåge af vand på træets overflade at hæve kornet af træ. Færdig slibning med 220 sandkorn sandpapir og aftør overfladen ren med en bomuldsklud. Sørg for, at alle områder af ufuldkommenhed--knob, opdelinger og huller--er fyldt med træ fyldstof, før du plette træ.

Konditionering og farvning

Sletning eller børste træ balsam på træet. Træ balsam vil trænge ind og forsegle de løs korn for at forhindre dem i at modtage mere plet end strammere kornene så farvning vil anvendes jævnt. Husk at hvis du anvender vandbaseret conditioner, skal du bruge vandbaseret bejdse. Olie-baserede balsam tørre hurtigere og vandbaseret balsam rydde op mere let. Påfør flere lag af balsam på træets overflade og følg tørring tid instruktioner, før du plette møbler.

Anvende pletten med en bomuldsklud eller en fin børste. Tillad ikke pletten til pyt på træets overflade. Tør overskydende pletten fra træ med en bomuldsklud. Du kan kraftigt tør over pletten med en bomuldsklud.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com