Hjælpe med Orchard græs i min græsplæne

October 14

Hjælpe med Orchard græs i min græsplæne

Orchard græs er en relativt lang-bladet græs, der kan bruges i både hjem voksende og kommercielle (orchard) situationer. Når det dyrkes kommercielt, er orchard græs tørret, samlet og brugt som hø til heste og andre husdyr. Hjemme, kan orchard græs dyrkes med vilje som en dekorativ bunddække, eller utilsigtet som ukrudt.

Hvordan man dyrker Orchard græs

Hvis du er voksende orchard græs i plænen forsætligt, Sørg for du møde alle orchard græs voksende behov. Det bedste tidspunkt for plantning og etablering af orchard græs er tidligt forår eller sent om sommeren. Sy 8 til 12 pounds af orchard græsfrø pr. acre, ifølge anvisningerne fra producenten. Orchard græs kan dyrkes med grøntsager, men er ikke vellykket, når der dyrkes med andre græsser. Bruge en hurtig-afløb jord og vand orchard græs godt. Orchard græs kan være tørke-tolerante, men ikke bedre med vand. Ikke klippe orchard græs kortere end 2 inches.

Hvordan at slippe af Orchard græs

Orchard græs kan invadere græsplæner og egenskaber som en busket ukrudt. Fordi det har en hurtig vækstrate, kan orchard græsset vokser og overvælde dine andre planter. Orchard græs ikke tolerere tæt skære, så fjerne det ved slåning området tæt. Forstå klump af orchard græs på sin base og trække det i hånden. Grave op på området for at sikre, du har fjernet alle orchard græsrødder. Forhindre genvækst i området ved at bruge et ukrudtsmiddel eller græs-specifikke herbicid.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com