Hjælper hvidløg til at dræbe svamp i Florida græs?

December 12

Hjælper hvidløg til at dræbe svamp i Florida græs?

Svampeinfektioner i Florida græs såsom St. Augustinegrass (Stenotaphrum secundatum), som er hårdføre i amerikanske landbrugsministerium (USDA) plante hårdførhed zoner 8-11, kan forårsage runde pletter af bleg eller plettet græs. Boligejere ubehageligt med brug af syntetiske fungicider kan foretrækker at behandle græs svampeinfektioner med et naturprodukt som hvidløg (Allium sativum). Selvom hvidløg indeholder svampedræbende egenskaber, er det ikke dræbe eller kontrollere alle former for svampe. Hvidløgsfed er let tilgængelige i købmandsforretninger, og hvidløg planter, der producerer sådanne nelliker, kan dyrkes i hjemmet haver. Planterne er hårdføre i USDA zoner 4 til 9.

Styrken tæller

Hvidløg er blevet testet mod nogle almindelige typer af svampe, selvom ikke alle slags, der kan påvirke Florida græsplæner. Test ofte sker med koncentreret ekstrakter eller vegetabilske olier fra blade samt fed eller pærer. Hvidløg, der var dyppet i vand kan have lavere mængder af svampemidler agenter end ekstrakter eller olier besidder. Også, hvidløgs svampedræbende egenskaber kan ikke være så effektiv, når hvidløg er brugt i en lav koncentration i forhold til en højere koncentration.

Hurtig effekt

Mange typer af svampe lever i jorden, og nogle af dem er gavnlige, medmindre de indtaster planter som græs gennem et snit eller beskadiget område af planter. Florida græs med en svampeinfektion kan vise fluffy, hvid vækster mest let ses i tidligt om morgenen. Hvidløg dræber nogle svampe vækster blankt, og hvidløg styrer let slags svampe. Koncentreret hvidløg olie kan købes på et havecenter og anvendes til svamp i græsset. følge produktets anvendelse retninger, som varierer mellem mærker. Alternativt kan knuse en fed hvidløg, stejle det natten over i 1 gallon af vand, stamme vandet og derefter spray pressede vandet på svamp-ramte græs indtil dens område er fugtig. Belaste hvidløg gennemsyret af vandet før sprøjtning det er nødvendigt, fordi knust hvidløg, der forbliver i vandet kan blokere en sprøjte.

Udgangen til reproduktion

Nogle typer af svampe er ikke dræbt af hvidløg, men hvidløg kan forhindre dem fra spredning eller reproducering. Svampe udsende sporer, der spirer og vokser i modne svamp organismer. Hvidløg forebygger nogle typer af svampe sporer fra spire. Sorterne, svampe, hvidløgs virkning er ikke så dramatisk og hurtig som dræbe svamp på kontakt, men det kan fjerne en svampeinfektion, fordi det forhindrer svampe dør af gamle alder fra bliver erstattet af nye svampe. Hvidløg kan også forhindre disse typer af svampe i at sprede sig yderligere i græsplæner. Hvidløg, har imidlertid til at være i kontakt med sporer så skal genanvendes, når græsset er vandes ved regn eller vanding.

Ingen meddelelse

Nogle typer af svampe har ikke en betydelig reaktion på hvidløg under laboratorieforsøg. De enten ikke reagere på hvidløg eller ubetydelige mængder af dem blev beskadiget af hvidløg under afprøvningen. Én måde at vide med sikkerhed, hvorvidt hvidløg vil dræbe en svampeinfektion i dit græs i Florida er at have svampen testet for at finde ud af hvilken type det er og derefter finde testresultater af hvidløg på den særlige svamp hvis tests blev udført. En anden måde er at anvende hvidløg til din svamp-ramte græs og se hvad der sker. Enten måde kan tage tid. Dræbe en svampeinfektion fjerner ikke sin skade på græs; græsset har at vokse længe nok for sin beskadigede dele blive afskåret ved slåning før græsset ser sundt igen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com