Hjem afhjælpe at dræbe børste & ukrudt

July 4

Hjem afhjælpe at dræbe børste & ukrudt

Retsmidler for ukrudt er så rigeligt som ukrudt, selv. Weed kontrol produkter kan købes hos din lokale hjem og haven butik, supermarked, eller lavet derhjemme med et par ingredienser. Hjem retsmidler til at kontrollere ukrudt og pensel kan være mere økonomisk og mere effektivt end dem købt i butikken. Disse retsmidler ikke er vanskeligt at skabe og er endnu nemmere at administrere. De indeholder også ikke skadelige kemikalier, der kan dræbe de planter, som du vil have i din have.

Forebyggelse af ukrudt

En nem måde at begrænse mængden af ukrudt i din værftet er at klippe din plæne ofte så at ukrudt vokser ikke hurtigt nok til at sprede deres frø. Også, holde længden af din græs lidt højere vil forhindre ukrudt fra får nok sollys til at vokse ordentligt.

Fjernelse af ukrudt der findes

Eddike har en bred vifte af anvendelser for hjem retsmidler, nemlig evnen til at dræbe ukrudt. Sprøjtning eller hælde eddike på eksisterende ukrudt vil dræbe ukrudt, men være forsigtig ikke at hælde eller spray på planter, som du ønsker i din have. Kogende vand er en stor mulighed som godt--endnu bedre end eddike, fordi kogende vand vil dræbe rødderne som ukrudt.

Ved hjælp af ukrudt dækker

Et andet hjem afhjælpe er at bruge en ukrudtsplante, der dækker. Før plantning af eventuelle nye planter, placere fem lag af avisen på jorden over jorden. Skær den avis, hvor du vil placere de nye planter. Efter placerer planterne, dække avisen med barkflis eller småsten. Avisen vil holde ukrudt og pensel i kommer op og vil stadig give dine planter til at vokse, hvor du har placeret dem.

Trække ukrudt

Trække ukrudt er en fantastisk måde at fjerne dem uden brug af skadelige kemikalier. Der er også en bred vifte af værktøjer til rådighed, at hjælp til at trække ud ukrudt med dybe rødder eller der er vanskeligere at trække. Større hakker og speciel havearbejde knive er blot nogle af de værktøjer, du kan få på din lokale haven butik til at hjælpe dig med at trække ud ukrudt. Fordel at trække ukrudt er, at du er garanteret ikke skade planter, du ønsker i din plæne.

Overvejelser

Eddike kan ændre pH-værdien af din jord, hvis de anvendes i overskud. Dette kunne skade de eksisterende anlæg. Sørg for at bruge sparsomt og kun på de planter, som du forsøger at få slippe af med.

Nogle hjem retsmidler omfatter brug af blegemiddel eller en blegemiddel blandingen. Dette kunne også ændre din jord pH balance.

Forebyggelse af ukrudt er langt nemmere end at slippe af med ukrudt og pensel, når de opstår. Sørg for at vedligeholde din plæne korrekt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com