Hjem afhjælpe at holde fugle væk fra fersken

November 7

Voksende din egen ferskner kan være en givende hobby når du vind med en fuld af den søde frugt at nyde hele sæsonen lang afgrøde. Hvis fugle angriber dine træer og stjæle dem afgrøder, dog kan du vinden op tomhændet høst dag. Hvis du ikke vokse nok ferskner dele med fugle, forsøge at holde dem væk med forskellige taktikker. Du skal muligvis ændre din tilgang midt i sæsonen, som fuglene får klogt at dine planer, men du skal kunne gemme de fleste af dine fersken afgrøde i processen.

Netting

Drapere garnene over dine træer og binde dem rundt kufferter til at holde fuglene væk. Problemer med denne metode er at netting ofte bliver fanget i grenene, og det kan blive dyrt, hvis du har en masse træer til at dække (en netto koster ca 10 dollars). Du nødt til at binde nettet hen til bagagerummet sikkert ellers fuglene kan blive fanget i det, når de forsøger at flyve under det. Beskære dine træer til en højde af 8 fod eller kortere til netting til at fungere bedst.

Lys og lyde

Skræmme fuglene med bevægelse, lys og lyd. Køb Mylar reflekterende bånd på en garden center og binde dem rundt din grene i mund-lange strimler. Disse strimler vil bevæge sig i vinden og reflekterer lyset fra solen, skræmme fugle væk. Du kan udføre denne samme opgave ved at binde aluminium tærte dåser eller gamle cd'er og dvd'er til din træer. Til sidst vil fuglene indse, at disse elementer ikke er truende, men de bør arbejde for et stykke tid, i det mindste. Du kan også prøve at spille musik eller anden lyd nær dine træer.

Skræmme taktik

Trække på hjælp fra kunstige skræmmende skabninger i din kamp mod fugle. Købe en falsk slange eller ugle fra en haven forsyning butik og vise det på eller i nærheden af dit træ. Du kan også få et fugleskræmsel for den samme virkning. Dette virker for et stykke tid, men du er nødt til at holde flytte objektet eller fuglene vil fange, at den aldrig bevæger sig og er derfor ikke en reel trussel. Kan du prøve et par genstande som dette i forskellige dele af dit træ at holde fugle væk, ellers vil de simpelthen starte undgår de en del af det træ, der indeholder den skræmmende falske.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com