Hjem afhjælpe for anlæg gødning

March 5

Hjem afhjælpe for anlæg gødning

Hjemmelavet gødning giver næringsstoffer, planter har brug for at vokse og producere sunde blomstrer og frugter. At lave din egen gødning sikrer, at alle komponenter i blandingen er rent økologisk og arbejde for din særlige have.

Afklippet græs blanding

Mix 4 dele af hakkede græsafklip med 1/2 del fintmalet landbrugs kalk og 1/2 del Dolomitsand kalk. Brug denne sammensætning af enten blande ind i top par inches af jorden før plantning i foråret eller som en ernæringsmæssig barkflis, når planterne er sat i jorden. Over tid, næringsstofferne vil bryde i jorden og leveres til planterne.

Kompost

Placer organisk materiale såsom græs udklip, vegetabilske og haven scraps, æggeskaller, kaffegrums, tørre blade og strå i en kompost bin. Kompostering giver materialer til nedbrydes med tiden, forlader en rig, ernæringsmæssige, organisk materiale bag der kan blandes i jorden eller anvendes som en side dressing.

Tilsætningsstoffer

Fint knuste æggeskaller tilføje calcium hjælpe med dræning. De bruges også til at frastøde sneglene når drysses rundt angrebne planter. Hakket eller revet avis bevarer fugt i jorden-- og som det bryder ned, tilføjer næringsstoffer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com