Hjem afhjælpe for Bat kontrol

September 12

Hjem afhjælpe for Bat kontrol

Flagermus er meget gavnlige flyvende pattedyr. Par folk indse, hvor vigtige disse dyr er for klodens sundhed. Hvis de tager bopael i dit loft, prøv ikke at gå i panik. De er ikke der til at terrorisere dig, men søger sandsynligvis et sikkert sted for at indlejre og give næring til nye afkom. Den eneste sikre løsning for bat kontrol er udelukkelse, som ikke bør gøres fra April til August når flagermus er at hæve deres familier. Mens du kan empathize med disse maternel dyr, foretrække du formentlig at de homestead andetsteds. Du kan opnå dette fra September til marts med en simpel hjem afhjælpe.

Instruktioner

•Undersøg dit loft vægge til at finde åbninger hvor flagermus kan komme. Tænd et lys i loftet efter mørkets frembrud og gå udenfor for at se hvor lyset skinner igennem, eller gå ind i det mørke loft i løbet af dagen at se hvor solskin filtre i. Du bliver nødt til at dække disse åbninger for at forhindre flagermus i at få adgang til den indendørs.

•Ansigt uden for de følgende skumringen og ur til flagermus at forlade dit loft. De har tendens til at bruge de samme åbninger konsekvent, så du kan kontrollere hvordan de kommer og går. Tjek de indendørs arealer omkring huller, som du mener er adgangspunkter for beviser at flagermus faktisk bruger dem. Kigge efter mørke misfarvninger under dem. Disse "gnid mærker" er de pletter, der har indsamlet fra snavs og kropsolier til stede på frakker af flagermus som de forlade indledning at gå udenfor for at fodre. Du kan også finde små bunker af ekskrementer eller guano, under disse huller.

•Anvend en korte pistol til at sikre plastic affaldsjournal poser løst over de ydre åbninger hvis ydersiden af dit hjem er træ. Korte det lukket over toppen og omkring begge sider af hullet. Lade den nederste flap åben, så flagermus kan efterlade. De vil ikke kunne finde ud af hvordan man får gennem det at gå tilbage indendørs.

•Drej en ark af hardware klud omkring 1 fod bred og 1 fod lange i en cylinder med 2-tommer diameter åbninger. Tvinge ene ende af cylinderen ind i et bat hul, hvis dit hjems udvendige overflade ikke vil tillade brugen af negle eller hæfteklammer. Afskåret tå del off en gammel sok og skub anden enden af det over den ydre åbning af cylinderen. Flagermus finder nemt deres vej ud, men vil ikke være i stand til at genindtræde.

•Tag poser eller cylindre i omkring en uge. Dette vil tillade efternølerne til at få idé og fraflytte. Flagermus kan hænge dit sted for en stund, men vil give op og søger mere imødekommende boliger på egen hånd.

Tips & advarsler

  • Forsegle åbninger permanent mellem September og marts for at forhindre, at flagermus vender tilbage til dit loftsrum i foråret.
  • Efter med held undtagen flagermus fra dit hjem, overveje at installere eller bygge en designet specielt til dem i nærheden. Du vil ikke kun give dem mere egnede accommodations, men høste bug kontrol samt.
  • Et almindeligt misbrugt hjem afhjælpe for nuisance wildlife control er naphthalen eller mølpose. Ikke alene er det ulovligt at bruge til noget, men tøj møl, kan det indebærer en sundhedsfare for dig og din familie. Mølpose bør ikke anvendes på steder, der flagermus kan hyppige, såsom dit loftsrum eller krybekælder. I bedste fald dette produkt kan frastøde flagermus for et par uger men er kun en midlertidig løsning. Materialet skal opdateres regelmæssigt at forblive effektiv.
  • Tjek på wildlife forordninger om flagermus i dit område. De kan være beskyttet af lovgivning, aflivning af disse dyr en forbrydelse.
  • Aldrig bruge giftstoffer til bat kontrol. Du ønsker ikke dem til at dø og stinke i dit loft, især da de kan skjuler sig i en væg, hvor du vil aldrig finde de rådnende organer.
  • Prøv ikke at røre en levende bat, og tillader ikke dine børn eller kæledyr nær dem. Disse er vilde dyr med meget skarpe tænder, som de kan og vil bruge til at forsvare sig selv. Hvis du finder en levende bat på jorden, ringe animalsk kontrol med det samme. En flagermus, der er tilbage på jorden i længere tid er højst sandsynligt et offer for rabies, som er let meddelt til mennesker og andre pattedyr.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com