Hjem afhjælpe For Bug Spray for træer

November 21

Hjem afhjælpe For Bug Spray for træer

Bugs angribe ofte store træer og vegetation, hvor de feed af plante blade og find et sikkert hjem inden for træ fra aggressiv gnavere og små dyr. Insekter formere sig hurtigt, forårsager en stor mængde af skader på træet i en kort periode. Brug et hjem afhjælpe for bug spray, som vil slippe af med bugs uden at skade træet.

Hvidløg Spray

Hvidløg er en naturlig myggebalsam, der vil holde de fleste bugs væk fra træet. Hvis du vil oprette en hvidløg spray, hældes 2 kopper varmt vand i en sprayflaske med 2 tbsp. hvidløgspulver. Tilføje en sprøjte af opvaskemiddel til at oprette en lille klæbrighed, der vil hjælpe spray holde sig til træet blade og grene. Spray hvidløg frastødende på hele træet og gentag hver to uger, eller efter behov.

Peberspray

Peber er en anden naturlig myggebalsam, der fungerer på samme måde som hvidløg. Da begge disse elementer vil arbejde lige så godt, bare bruge hvad du har på hånden i hjemmet. Hæld 2 kopper varmt vand i en sprayflaske, sammen med en sprøjte af flydende opvaskemiddel. Tilføj 2 tbsp. af enhver peber, du har på hånden, såsom sort peber, paprika eller chili peber. Spray det på træet blade og grene, sammen med stammen af træet. Støv peber flager rundt i bunden af træet for at afskrække bugs fra klatre op i træet.

Alkohol Spray

Alkohol er en stærkere frastødende, som vil også dræbe de fleste fejl på kontakt. Dette vil fungere godt, hvis du ønsker at dræbe alle bugs på et træ, plus frastøde enhver nyankomne. Fyld en sprayflaske med 2 kopper varmt vand, en sprøjte af opvaskesæbe og 1 kop af sprit. Spray direkte på træ blade og grene. Spray alkohol blanding direkte på nogen synlige bugs til at dræbe dem straks.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com