Hjem afhjælpe for drab Duck ukrudt

February 28

Andemad vokser i damme med lille luftning eller vandbevægelse og damme med overdreven næringsstoffer oprustning. Du kan administrere andemad på flere måder. Tage en reaktiv tilgang og fjerne andemad, når den vokser, tage en naturforsker måde eller vælge kemikalier for at kontrollere udbruddet. Alle er effektive måder at dræbe eller kontrollere andemad i din damme.

Instruktioner

•Skim toppen af vandoverfladen med en swimming pool net til at fjerne andemad fra overfladen af vandet. Dette er en reaktiv tilgang, da du tillade andemad til at vokse. Hvis du har en sund plante og dyreliv økosystem, kan dette være din bedste metode til at fjerne andemad samtidig forhindre dødsfald af andre planter og aquatics i din dam.

•Stock din Dam med koi, guldfisk eller græs karper. Ifølge Cornell University andelsselskab udvidelse, græs karper vil spise fleste af dine andemad men også vil skabe et næringsstof cyklus, der kan forårsage en alger bloom. Dette er en naturlig måde at dræbe andemad i din Dam; kontrollere reglerne i dit område for at sikre du får lov at lagerføre din Dam med græs karper.

•Treat vand med herbicider, der dræber caroten. Nogle herbicider dræbe uden brug af skrappe kemikalier, der ville såre din aquatics, men den effekt de har på andemad er den samme effekt de vil have på mange andre planter. Brugen af disse herbicider anses for at være mindre aggressiv end de fleste hårde kemikalier, der kan dræbe din fisk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com