Hjem afhjælpe for en grønnere græsplæne

February 5

En grøn græsplæne er en boligejer drøm. Nogle mennesker bruger kunstgødning, pesticider og herbicider til at opnå det. Men på grund af giftige og farlige kemikalier i disse behandlinger, mange mennesker er på udkig efter grønnere metoder til at få grønnere græsplæner. Ugiftige behandlinger og andre "hjem retsmidler" kan gøre din plæne grønneste på blokken. Disse hjem retsmidler er billig og har været brugt i årevis på vellykket græsplæner.

Vand

At finde ud af hvor meget og hvor ofte din græsplæne skal vandes er den første og vigtigste ting du kan gøre for at holde din græsplæne grøn. Find ud af hvor meget vand din græsplæne brug ved at kontakte din lokale county udvidelse office. Det er bedst at give din græsplæne, en grundig slikke eller opdele beløbet i to lige vanding sessioner. Aldrig vand i lys applikationer, fordi det forårsager græs har en lavvandet og svage rodsystem og tilskynder crabgrass. Det ideelle tidspunkt at vand din græsplæne er mellem 4 og 8 kl. Næstbedste tid er 8-12: 00 ikke vand i midten af dagen, da dette forårsager græsset til at brænde og blive brune.

Gødning

Du har brug at gøde din græsplæne til at holde det grønne. En af de nemmeste måder at reducere anvendelsen af kunstgødning er at returnere afklippet græs til plænen. I stedet for at smide udklip i et deponeringsanlæg, brug en bioklip klinge på din plæneklipper. Udklip indeholder fugt og værdifulde næringsstoffer, som er gode for plænen og gøre det grønne. Også øger det ikke stråtag.

Slåning

Slåning på den rigtige højde og tid vil også gøre din græsset grønnere. Skær aldrig mere end 1/3 af bladpladen ad gangen. Græsset vil ikke kunne støtte rodsystemet, hvis det er skåret kortere. Mow ofte, helst når græsset er tørt. Klippe så højt som muligt for din type af græs. Skærp din plæneklipper klinge, så græsset bliver grønt og uskadt.

Dethatching

Stråtag er en stram organiske lag af døde og levende materialer, der ophobes over jordoverfladen. For meget thatch stopper vand, luft og næringsstoffer fra at komme til rødderne. Det tilskynder også insekter og sygdom. Regelmæssig raking hjælper med at bryde op stråtag og tillader næringsstoffer for at komme til rødderne.

Beluftning

Beluftning er fjernelse af jord kerner. Det lindrer jordpakning, øger rodnet og forbedrer græsplæne sundhed. Det reducerer også stråtag. Det er mest effektivt i stærkt trafikerede områder af fortove, sportsbaner og pet områder. Du kan bruge beluftning sko, der har pigge på dem. men leje en maskine er en af de bedste måder at lufte græsplænen og hjælpe det komme grøn.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com