Hjem afhjælpe for fejl Repellent for planter

February 4

En bred vifte af bug repellanter er detail købes, men disse elementer kan mange gange være for dyrt for vores budgetter. Disse produkter kan også indeholder skrappe kemiske ingredienser, der kan være skadelige for os selv, vores familier og vores haver, hvilket gør det vigtigt at finde alternative elementer. Hjemmelavet bug repellanter er en sikker og billig måde at holde insekter væk fra planter.

Hvidløg

Hvidløg er en stærk urt, der udsender en uinteressant lugt til bugs. Dette gør den perfekte fejl repellent til din have og planter. I en sprayflaske, bland en løsning 2 kopper vand, 10 dråber flydende fad vaskemiddel og 5 spsk hvidløgspulver. Spray løsning direkte på plante blade. Hvidløg frastøder bugs, mens skålen vaske vil skabe et klæbende element, der giver mulighed for spray til at holde sig til at plante blade for en længere periode. Gentag hver en til to uger efter behov at holde bugs væk fra haven.

Peber

Peber udsender også en stærk smag lugt, der ikke nyder at bugs. Cayenne peber, rød peber flager eller chili peber alle arbejde effektivt for at frastøde bugs. Drys noget af disse pulvere omkring planter eller bland en spray-on løsning. For en spray-on frastødende, mix 2 kopper vand, 5 spsk af nogen af de ovenstående pulver og 10 dråber af flydende fad vaskemiddel. Sprøjte på plante blade, og Gentag som nødvendigt for at holde bugs i skak.

Eucalyptus olie

Eucalyptus virker også til at frastøde insekter, hvilket gør det den perfekte fejl repellent. I en sprayflaske, blot blande en opløsning af 1 kop vand og 20 dråber Eukalyptus æterisk olie, og sprøjte direkte på plante blade. Tilføje en valgfri kop af sprit, som kan findes i enhver købmand eller apotek, samt 10 dråber af flydende fad vaskemiddel for at oprette en selvklæbende spray, som vil let holde sig til at plante blade.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com