Hjem afhjælpe for kryds vandafvisende

November 8

Flåter lever af blod fra mennesker og dyr. Disse insekter kan forårsage en række problemer, herunder borreliose. Mens der er flere detail-produkter, som frastøder flåter og andre blodsugende insekter som lopper og myg, disse elementer kan være dyrt, og ikke mere effektiv end en simpel hjem afhjælpe.

Afvisende For hunde

Vegetabilsk olie indeholder svovl, som i sig selv er en naturlig kryds vandafvisende. Pebermynte udsender også en stærk duft, som frastøder flåter. Disse to elementer kombineret oprette perfekte duftende kryds frastødende for kæledyr. I en skål, kombinere to teskefulde af vegetabilsk olie, 10 dråber af pebermynte æterisk olie og en teskefuld flydende skålen vaske. Bland ingredienserne sammen, og gælder for pet's tør pels, fungerer løsningen ind i et tykt skum. Holde sig væk fra øjne, næse og mund i jeres pet. Skyl til ud løsningen. Gentag hver uge, eller som nødvendigt for at holde flåter i skak.

Afvisende For mennesker

Hvid eddike fungerer som en naturlig kryds vandafvisende. Bland en løsning af to kopper hvid eddike, en kop vand og en æterisk olie efter eget valg (helst eukalyptus og pebermynte olie) i en sprayflaske. Derefter sprøjte på krop og hår før du går ind på et udendørs område, der kan indeholde flåter. Ansøge igen hver par timer som duften aftager fra din hud. Husk at holde løsning fra næsen, øjne og mund.

Afvisende For plænen

Citronella og rose geranium olier er både naturlige kryds afskrækningsmidler, hvilket gør dem perfekt til plænen ansøgning. Den hurtigste måde at anvende denne behandling er at købe en flaske af citronella olie eller rose geranium æterisk olie, begge er tilgængelige på vitamin og komplettere butikker. Brug derefter en haveslange flaske vedhæftet fil. Fylde flasken med omkring 10 teskefulde af enten olie, og hinden med vand. Streame det gennem din haveslange, vande plænen på en tåge eller sprinkler indstilling. Dette vil også arbejde med en vandkande. I vandkande, bland en gallon vand med to teskefulde af enten olie, og Gentag indtil hele græsplænen er blevet behandlet. Gentag hvert par uger, eller når det er nødvendigt at holde flåter væk fra plænen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com