Hjem afhjælpe for loppe behandlinger

March 20

Lopper er blodsugende insekter, der lever af varmblodede pattedyr. Det gør ikke kun dine kæledyr modtagelige for loppe bider, men også du og din familie. Lopper kan hurtigt formere sig og angribe et hjem eller udendørs område, hvilket gør det vigtigt at finde en loppe behandling, der virker.

Loppe afskrækningsmidler

Eddike er en naturlig afhjælpe, det vil afskrække lopper fra angreb. En enkel måde at indarbejde eddike i pet's kost er blot tilføje en skefuld til dens vand skål, eller rør en skefuld i sin mad. Dette vil få eddike i pet's blodbanen, som vil udsende en mild lugt, der vil frastøde lopper. Lopper ikke kan lide både duft og smag af eddike, gør det den perfekte hjem afhjælpe løsning. Skiftevis, bade dit kæledyr ved hjælp af et par skefulde af eddike med din normale rengøring rutine, eller gøre en spray-on løsning ved at blande 2 kopper vand med 1 kop eddike og derefter spraye det på pet's frakke.

Citrus er en anden naturlige loppe frastødende. Bland to kopper vand med ½ kop citronsaft i en sprayflaske, og spritz over pet's pels, og sørg for at holde sig væk fra følsomme områder som øjne, næse, mund og kønsorganer. Skiftevis, bringe et par kopper vand i kog, derefter halveret seks citroner og tilføje dem til det kogende vand. Fjern fra varmen og lad stejl til et par timer. Derefter stamme blandingen i en sprayflaske og spray over pet's pels.

Loppe dræbere

Sprit vil dræbe lopper på kontakt og kan købes for et par dollars per flaske hos din lokale stof butik. Når grooming jeres pet, sættetid et stykke vat i isopropylalkohol, sprit, og dup direkte på områder hvor lopper er til stede.

Skålen vaske vil også kvæle lopper på kontakt. Når badning jeres pet, bruge flydende fad vaskemiddel som en shampoo agent. Vaskemiddel vil kvæle og dræbe lopper på kontakt. Skyl derefter pet for at fjerne de døde lopper.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com