Hjem afhjælpe spray til frugttræer

January 27

For hjemmet gartner, kan skadedyr, såsom insekter og gnavere ødelægge en sommer afgrøde. Traditionelle skadedyrsbekæmpelse metoder indebærer barske kemikalier og ofte farlige pesticider. Udover at være giftige for mennesker, kan disse skader gavnlige arter, forurener den omkringliggende jord og skader frugter og blade. Undgå farerne af kommercielle pest kontrolmetoder ved at blande din egen home retsmidler for skadedyrsbekæmpelse.

Forebyggelse

Ligesom dit immunsystem er stærk og effektiv når du passe godt på dig selv, sunde, er velholdte frugttræer i stand til at modstå skader fra de fleste skadedyr. Selv om frugttræer vokse og trives over hele verden uden menneskelig indgriben, dit træ vil drage fordel af en smule grundlæggende tendens: Følg beskæring anbefalinger, levere tilstrækkelig ugentlige vand--især under en tørke-- og holde området omkring klar ressource konkurrenter.

Forberedelse

For de bedste resultater, skal du vælge den rigtige tid på året at sprøjte. For eksempel, fremstå japanske biller som voksne i slutningen af foråret og forsommeren, så planter bør sprøjtes med en frastødende, så snart du ser den første voksne Bille. Aldrig bruge hjem afhjælpe sprays under bestøvning, fordi de vil afvise alle insekter, herunder de gavnlige humlebi.

Enhver insekticid, der dræber destruktive insekter vil også dræbe de gavnlige dem, så kun spray træer, der har brug for det. For at beskytte din hud og øjne, handsker, eye beskyttelse og bruge en sprayflaske eller håndholdt insekticid sprøjten.

Fælles ingredienser

De fleste hjem afhjælpe sprays har fælles ingredienser, som frastøder insekter og gnavere ens. De mest populære baser for sprays er knust hvidløg, chilipebre--herunder jalapeños, chili og cayennepeber-- og træ olie sæbe.

Duft af hvidløg er kendt som en insektrepellent og ofte omveje gnavere, selv om en særlig sulten kanin kan ignorere duft til fordel for et måltid. Lugten af chilipebre er stødende, og endnu vigtigere, smag gør din frugttræ fuldstændig uappetitlig. Træ olie sæbe- eller nogen tykke, tyktflydende sæbe--smager forfærdeligt at dyr, holder blandingen på træet og er en fremragende insekticid, især når sprøjtes direkte på skadedyr. Den tyk flydende frakker insekt krop, at det ikke kan flyve, og forhåbentlig, kvælende det.

Opskrifter

Denne opskrift, leveres af The Gardener's Rake blog, er økologisk, sikker og effektiv. Blend fire fed hvidløg, et løg og en hot peber, indtil det danner en pasta. Bland med 1 quart af varmt vand og stejle i mindst to timer. Si blandingen gennem en ostelærred, mesh-sien eller nylons at fjerne partikler. Fyld en spand eller hånd-sprøjte med 1 gallon af vand og blandes i den anstrengte væske, 1 tsk træ olie sæbe og 1 tsk vegetabilsk olie.

Gør en nem, all-purpose insekt dræber med 1 tsk vegetabilsk olie og 1 tsk opvaskemiddel (elfenben fungerer bedst) blandes i en quart af vand. Bemærk venligst at disse insekticider ikke virker så godt på hård-karrosseri insekter såsom biller.

Hvis din frugttræ lider også af svampen, tilføje 2 tbsp. bagepulver til spray. Hvis dit træ eneste problem er svamp, bruge en almindelig blanding af bagepulver og vand hver par dage.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com