Hjem Badeværelse rhus

July 14

Uanset om du lægger et nyt ansigt på din gæstebadeværelse, kan overraskende din ægtefælle med en ny master badeværelse stil eller blot malerarbejde børn badeværelse, du blive overrasket af nogle af de nye hjem badeværelse udsmykning idéer derude. Ethvert besøg til hardware butik vil fortælle dig, dette er ikke din bedstefar udhus længere.

Badeværelse lysekroner

Lyder spraglet, ikke sandt? Lysekroner for badeværelse belysning er en hot ny vare. Med nogle modeller afspejler lyset off de lille krystaller, på badeværelset spejl, og hele væggene at skabe lidt regnbuer overalt. De gnistre i sollys, også. Producenter gør dem teeny nu, bare lige for at dametoilet.

Quick-Change badeværelse temaer

Følelse ubeslutsom? Pluk nogle favorit badeværelse temaer og skifte ud tilbehør med jævne mellemrum. Gemme ekstra wallpaper grænser og gæst håndklæder i en plastic opbevaringsboks, for når stemningen slår dig. Du kan endda ændre metalindrammet vægkunst, bare holde et ekstra afsat til at matche de andre tema.

Badeværelse Paint idéer

Holde dit badeværelse paint color neutral. Små rum som badeværelset kan synes let at male, men der er normalt flere ting at tape-off, plus kabinet, rammer, trim og molding, du måske ønsker at male en anden farve. Vælg en farve, der går med alle dine favorit badeværelse udsmykning temaer, så hvis du beslutter at re-tema, du ikke behøver at genfremstille.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com