Hjem bygning lån krav

March 4

Hjem bygning lån krav

Almindeligvis kaldes et byggeri lån, er et hjem bygning lån den indledende finansiering bruges af en boligejer for at bygge sit hus. Når huset er færdigt, lukker boligejer på et andet lån, kaldet en "ende lån", som er et realkreditlån, der betaler sig konstruktion finansiering. Konceptet med at sikre et hjem bygning lån er temmelig ligetil, skal krav opfyldes for at sikre, at processen skrider frem uden problemer.

Præ-kvalifikation og ejendomsretten til jord

Før et byggeri lån er godkendt, gerne långivere almindeligt se, at ansøgere er godkendt til en ende lån. At få prækvalificerede indebærer møde med et lån officer og give ham indkomst, beskæftigelse og bankoplysninger. Selvstændige låntagere er forpligtet til at fremstille kopier af IRS Form 1040s, mens lønmodtagere skal producere deres sidste to W-2s. Långiver vil derefter udstede en præ-kvalifikation brev, der tjener som dokumentation, byggeri lån bliver betales i fuld af slutningen lån. Nogle långivere også kræve for at se bevis på, at ansøgere ejer de arealer, hvorpå de planlægger at bygge. En titel forsikring politik viser jordbesiddelser er den standard dokumentation.

Egenskabsoplysninger og tegninger

Inden der træffes en udlån beslutning på et hjem byggelån, kræver långivere normalt en underwriter undersøge tegninger af hjem skal bygges. Størrelsen af hjemmet, dens beliggenhed og hvor meget det vil koste for at bygge er alle faktorer, om en långiver vil gøre lånet. Nogle underwriters kræver entreprenører til at give en officielle skøn af hvilken konstruktion vil koste, herunder arbejdskraft, og hvor lang tid det vil tage for at fuldføre byggeriet. Alle disse faktorer bestemmer betingelserne for finansiering.

Entreprenør oplysninger

Når en låntager gælder for et hjem byggelån, långivere næsten altid anmode om at undersøge baggrunden for kontrahenten. Det er almindeligt for entreprenører at være forpligtet til at give licens, kredithistorie, CV og bevis for forsikring og limning. På projekter hvor entreprenører ikke er forsikret, er husejere ofte forpligtet til at købe katastrofe forsikring for at beskytte långiver fra tab.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com