Hjem design spil

October 14

Hjem design og interiør dekoration alle vrede på kabelnet som HGTV og DIY, er det ikke overraskende, spil og værktøjer skabt til at hjælpe dig med at vise din egen design færdigheder er dukket op som godt. Disse spænder fra simple online spil til dyre hjem planlægning kits.

Online designe spil

En række enkle Flash-baseret home designe spil kan findes online. Disse spænder fra "Little Miss matches," hvor er du gik gennem et soveværelse dekoration, Sims familie sjov ting værelse skaberen, en gratis online udvidelse af den populære Sims computer spil franchise.

Home Sweet Home spil

Home Sweet Home er et computerspil, som du kan downloade online og retails for $20, 2009. Spillet har stærk opbakning bag det og har også en "køkken og bade" tema efterfølger og en "Christmas Edition" ekspansion tilgængelige. I alle tre versioner, du kan designe og bygge næsten enhver type værelse du lide, og den oprindelige alene tilbyder 400 forskellige stykker af møbler til at arbejde med og 50 forskellige spilleniveauer. Den er tilgængelig fra BBBArcade.com.

Hjem hurtig Planner

Home hurtig planlæggeren af Daniel K. Reif er en interaktiv bog du kan købe, der kommer med millimeterpapir og skræl og stick møbler, så du kan oprette alle slags plantegning eller rumindretning du kan forestille dig. Det er naturligvis langt mere alsidigt end mere stift designet online og computer spil, og på $20 (fra Amazon i 2009) er en billig måde at have det sjovt med at designe uden stirre på en computerskærm. Det er også nemt at slå den Planner mærke af hjem design ind i en serie af spil og konkurrencer: der kan designe den bedste plads? Der kan passe de fleste møbler i den mindste plads? Hvor hurtigt kan du organisere en vis mængde af rummet elementer til en plantegning?

Professionel hjem Design Suites

Den hjem Designer Suite fra Chief Architect, er en af flere højtstående computerprogrammer designet til computer-savvy arkitekt eller designer wannabes, der ved hvad de laver med måling, skalering og budgetlægning; andre omfatter HGTV Home Design og remodellering Suite, og Punch hjem og landskab Design Studio. De er ikke teknisk spil, men for hjem design guruer, der har taget eksamen fra børnenes ting, kan de være sjovt legetøj.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com