Hjem håndværk og byggeprojekter

April 21

Hjem håndværk og byggeprojekter

Der er mange billige, enkel at konstruere projekter tilgængelige, når du er på udkig efter en produktiv måde at tilbringe en eftermiddag eller weekend. Sådanne projekter kan du forbedre dit hjem miljøet og tilbringe kvalitetstid sammen med dine børn mens du udfylder projektet. Forbedre dit hjem decor øger også potentielle salgsværdi. Der er flere ideer og muligheder er tilgængelige. Du bør tage dine børn med dig hjem forbedring butik. Dette vil give en stor mulighed for at tale til dem om at købe miljøvenlige produkter.

Dekorative tabeller

Forældre kan tilbringe en weekend med deres børn, designe og konstruere en lille, dekorative tabel, der vil tilføje flair til ethvert rum. Meget sandsynligt kan du finde en billig tabel på en secondhand butik eller en garage eller ejendom salg. Dette vil være en nem måde at holde projektet overkommelig. Træ eller metal materialer er egnede. Et glas bordplade giver en fantastisk beskyttende barriere hvis du vælger at lime fotografier eller grafik til de i tabel overflade. Du kan sikre glas med klar akryl. En anden mulighed er at udnytte mosaikfliser for at udforme en figur eller et billede, der vil omfatte levende farver.

Stole

Du kan udforme en stol velegnet til udendørs brug. Adirondack stole er behagelige at slappe af i, kan være malet for at matche alle farveskemaer og er nemme at konstruere i en eftermiddag. Hvis du ikke ejer en sav, bede en medarbejder på et hjem forbedring butik til at skære i træ, du køber. Sørg for at have gældende målinger på hånden og leje en sander og bore hvis nødvendigt. Når du vender hjem, bygge sideskinner og fastgør med skruer den enkelte tilbage, plads og fod lameller.

Vindue behandlinger

Der er mange behandlingsmuligheder tilgængelig, hvis du har lyst til en stue eller køkkenvindue. Det første skridt er at vurdere rummets aktuelle farveskema. Det næste skridt er at hovedet til en lokal Stofbutik at vælge en solid eller flerfarvede stof eller en med en mønstret design. Dekorere en piges soveværelse med to eller tre forskellige farver eller sy hendes navn i stof med hendes yndlings farvet tråd. Du begynde ved at lægge stoffet flad og folde en halv tomme på bagsiden af materialet. Sy denne del på plads. En stor nok til at passe en gardinstang tube er nødvendigt. Afslutte dette projekt af hemming bunden, indsætte stangen og hænge det på en væg.

Køjesenge

Du kan bygge en køjeseng for dit barns soveværelse og samtidig forbedre plads tilgængelighed. Det hjælper for at se dette projekt som havende forskellige sektioner. Arrangere alle brikker i kategorier som slutningen enheder, bed rails og rækværk. Din lokale hjem forsyning butik sandsynligvis husleje de værktøjer, du skal bruge. Det næste skridt er at bore huller for skrue placering. Du bør planlægge at tilbringe hele weekenden bygge en køjeseng til undgå farende og den efterfølgende frustration, der ville medføre. Pine og ahorn er holdbare og passende woods for dette projekt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com