Hjem ingredienser til at rengøre brusebad hoved oprustning

June 12

Hjem ingredienser til at rengøre brusebad hoved oprustning

Mineralforekomster fra vand kan forårsage en brusehoved ikke til at arbejde ordentligt og ser beskidt. I stedet for at købe dyre rengøringsmidler og løsninger til at fjerne bruser hoved oprustning, kan du bruge dagligdags husstand ingredienser. Rense dine brusehoved med husstand ingredienser tager omkring 30 minutter.

Eddike Dip

Eddike fungerer som en naturlig syre, som kan opløse mineralforekomster. Fjerne brusehoved fra vandledningen. Gør en løsning af én del eddike og en del vand, og nedsænkes brusehoved i løsningen. Ikke suge brusehoved og dets dele i mere end 15 minutter ad gangen, da eddike kan beskadige plast og metal finish. Aldrig blandes eddike og blegemiddel.

Eddike taske

Fyld en plasticpose med lige dele varm vand og eddike. Sætte brusebad hovedet inde i posen uden at fjerne det fra sin pibe. Sikre, at eddike-løsningen dækker brusehoved helt. Vedhæfte tasken til rør med en elastik. Fjern posen efter mere end 15 minutter.

Citronsaft og Salt pasta

Citronsaft og salt pasta kan bruges som en skrubbe agent på en brusehoved. Hæld 2 tbsp. tabel salt i en skål. Skær en citron i to. Klem en halv citron på bordsalt og blande de to ingredienser sammen for at lave en pasta. Klemme mere citron på salt, hvis det er nødvendigt at få en pasta-lignende konsistens. Påfør pastaen til en tandbørste og krat i små dele omkring brusehoved.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com