Hjem interiør designideer til værelser

February 2

Hjem interiør designideer til værelser

Indretning af værelser inde i dit hus skal ikke være begrænset til forskellige farver maling på væg eller forskellige materialer der bruges til gulvbelægning. Prøv at finde et aspekt af enkelte værelse, der giver det en følelse af individualitet og fantasi. Vær kreativ og udnytte disse forskelle på en måde, der er lidt skæve eller lunefuld.

Tapet buer

Du behøver ikke at tapet en hel væg. Faktisk kan fornuftig placering af tapet har en langt mere dramatisk effekt end dækker væggen fra hjørne til hjørne og loft til gulv. Afgive en erklæring inde i stuen ved at skære tapetet i buer, der nå højt op ad væggen. En gotisk bue kommer til et højdepunkt på toppen eller du kunne gå med den mauriske bue design, der er afrundet på toppen. Trim din buer i træ støbning at adskille papiret fra væggen og give det en kunstnerisk blomstre.

Korkgulve køkken

Gulve er et vigtigere designelement i køkkenet end i alle andre rum i huset. Du vil tilbringe megen tid i køkkenet på dine fødder, så dit interiør design valg bør være for komfort samt ser og lethed i anvendelse. Prefinished korkgulve giver en blød landing for al tid tilbringer stående mens madlavning. Korkgulve er også tilgængelige i en række forskellige mønstre, der giver fleksibilitet, når det kommer til den æstetiske appel af denne holdbare gulvmateriale.

Gammeldags Badeværelse Kampprogram

Du kan give dit badeværelse en klar følelse af designstil ved at kigge tilbage til fortiden. Rive ud at kombination af bruser/badekar fastgjort til væggen og installere en gammeldags, fritstående klo-fod badekar. Bring fortiden til nutiden med endnu mindre replikerede stil ved at installere en gammeldags pull toilet med udsatte kobberrør. Små finesser kan give tekstur til et samlet design valg, så Udskift alle disse moderne kabinet knopper og andre armaturer med klassisk designet trækker og knopper, der afspejler en vis historisk periode, ligesom victorianske eller Colonial.

Modernistiske spisestue

En kedelig spisestue kan gives en følelse af modernistiske stil ved at male et udvalg af 2 af 2 stykker af træ barske hvid til at matche væggene. Suspendere disse træstykker over spisebord med nylon fiskesnøre at skabe følelsen af, at de er flydende overhead. Hængende et stykke moderne kunst udlåner et andet element til den samlede udsmykning virkning af den flydende træ og den barske hvid farve.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com