Hjem isolering typer

July 20

Hjem isolering er en konstruktion materiale brugt til at forbedre energieffektiviteten i et hjem. Det hjælper til at forhindre varmevekslingen mellem de indvendige og udvendige områder af en bygning, holde koldt udenfor om vinteren og inde i sommeren. Dette kan bidrage til at gøre hjemmet mere behagelig for beboerne mens bevarelse af energi og holde utility regninger i skak. Der er mange forskellige typer af isolering kan tilpasses behovene hos boligejer.

Typer

Glasfiber tæpper er den mest udbredte type hjem isolering i USA De er fremstillet af vævet glas fibre presset ind i tykke plader, ofte kaldet "batts." For større eller mere utilgængelige områder, kan boligejere bruge loose-fill cellulose isolering i stedet. Dette produkt er fremstillet af strimlet avis eller pap og er stablet løst i et space. Skumisolering kommer i flydende spray eller stive boards. Det kan være fremstillet af polyethylen, polystyren og polyurethan at give varierende niveauer af isolering.

Funktioner

Når man sammenligner disse forskellige typer af isolering, hjælper det til at forstå r-værdi af hvert materiale. R-værdi er et mål for termiske modstand, og produkter med højere R-værdier giver højere niveauer af isolering til hjemmet. Ifølge det amerikanske Department of Energy, traditionelle Glasfiber har en r-værdi mellem 2 og 3 per inch tykkelse, mens batts konfronteret med folie eller vinyl kan have værdier to gange så høj. Loose-fill cellulose kan variere fra R-3,8 til R-4.3, og både sprøjtes eller stiv skum har en r-værdi mellem 4 og 8.

Bruger

Isolering er normalt installeret i ydervægge, tage, lofter og kviste. Glasfiber og stift skum er effektive materialer til isolering af nye vægge og lofter, mens spray skum kan installeres i eksisterende vægge eller færdige gips lofter. Loose-fill produkter anvendes typisk i kviste eller gennemsøgning mellemrum, og stift skum er populære til isolering af taget. Stift skum paneler bruges også i kældre og fonde til at yde effektiv isolering under jordoverfladen.

Fordele

Glasfiber batts er primært valgt for deres lave pris og relativt enkel installation. Cellulose er også forholdsvis overkommelige, og betragtes som et grønt produkt på grund af sin høje genvundet indhold. Det er fleksibelt for brug rundt om forhindringer eller i trange. Stift skum er en fremragende isolator og tilbyder en høj grad af isolering i trange. Spray skum anvendes primært til at tilføje isolering til eksisterende vægge uden at beskadige finish.

Ulemper

Mens Glasfiber er billige og udbredte, kan fibrene i dette materiale være irriterende for hud, øjne og lunger. Glasfiber er også en relativt dårlig isolering. Cellulose produkter har tendens til at løse over tid og ofte kræver professionel installation til at opnå den korrekte niveau af fylde i et space. Skumisolering er dyrt og indeholder CFC og HCFC gasser, der kan undslippe over tid og beskadige ozonlaget.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com