Hjem kompostering

March 12

Før du starter et hjem kompostering projektet, finde ud af, hvis dit community har nogen særlige krav. Visse restriktioner kan findes med hensyn til hvor du får lov til at finde et hjem kompostbunke eller bin. Når du kender kravene, samle et par materialer, konfigurere din bin og starte kompostering.

Instruktioner

•Vælg et område fra Parlamentet om at placere kompostbunke eller bin. Bin eller bunke skal være et mindstemål af 3 fødder længe af 3 fod bred af 3 fødder dyb, som er 1 cubic yard.

•Tilføj grøn materialer, når de tilføjer nitrogen til kompostbunke. Bruge elementer såsom frugt og grøntsager skræller, landskab besaetningsartikler og afklippet græs. Det næste lag består af brun materialer, tilføje CO2 til bunken. Brun materialer omfatter hø, 12-tommer kviste eller mindre og tørre blade. Hinden bunke med flere grønne materialer.

•Kapacitet kompost med en haveslange indtil komposten er våd, ikke fugtigt. (Hvis du skulle afhente kompost materiale, for eksempel, vand ville dryppe ud.) Blød kompost er så nederst lag, samt resten af lagene, vådt. Vand når behov for at holde komposten bunke fugtig.

•Brug pitch gaffel til fnug bunken. Ikke vende bunken endnu, men fnug det, så luften cirkulerer. Tillad bunke at sidde i en fuld dag. Hver dag, brug pitch-fork for at vende kompostbunke fra kanterne indad. Dette blandes materialet og opvarmer kompost, som kan nå temperaturer på 120 til 140 grader F. Varmen dræber enhver ukrudtsfrø og fremskynder nedbrydningen proces.

Tips & advarsler

  • Hvis kompostbunke har en rådden lugt, den har brug for mere luft eller det er for fugtigt. Vende bunken for at tillade luft at cirkulere og tilføje tørre materialer til at opsuge fugt.
  • Hvis fødevarer er føjet til kompost bunken, ved at bunken vil tiltrække gnavere, fluer og andre skadedyr. Det er bedst kun at bruge de brune og grønne materialer der er angivet i trin 2.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com