Hjem LED lys projekter

May 20

LED bliver mere og mere tilgængelig som et hjem belysning værktøj med flere konkurrerende mærker i store kædebutikker, såsom Home Depot og andre building supply afsætningsmuligheder. Da LED pærer er lavet af en bred vifte af små individuelle lysdioder, denne præsenterer en stor tilføjet redundans ind i systemet, hvilket gør for en virkelig enestående og langvarig type pære egnet til en lang række belysning behov.

LED som en omkostning besparelse hjem istandsættelse

De vigtigste salgsargumenter for LED pære teknologi er at det bruger langt mindre strøm end standard glødelamper elpærer, indtager kun 5 watt; en typisk glødepære kræver mindst en 65 watt til at opfylde de samme behov. LED pærer har også levetiden superior til konkurrenterne glødelamper, som kan i det lange løb drastisk skære på omkostningerne ved udskiftning pærer. Hver LED pære har en levetid på mellem 50.000 og 100.000 timer, i forhold til de relativt korte liv i en glødelampe pære, der typisk maxes ud på mellem 5 og 10.000 timer, der som anført på emballagen, varierer lidt mellem mærker og modeller.

Ved hjælp af LED Accent belysning i Home Decor

Ud over LED belysning anvendes som en omkostningsbesparelse hjem ombygning projekt, kan der også bruges farvet LED-belysning til at skabe en hjemlig atmosfære. Farvede LED belysning arrays er betydeligt sværere at finde og købe end en standard LED pære og kræver brugerdefineret bestilling til specifikationer for større projekter, home decor. Et alternativ til bestilling af specialfremstillede LED belysning er bare bruge standard hvid LED belysning fra lettilgængelige pærer, og tilføje farvede filtre over de pærer for at opnå den samme effekt på en mere omkostningseffektiv måde. De fleste LED pærer er ikke kompatible med lysdæmper switche, medmindre emballagen udtrykkeligt, at de er designet til det pågældende program; LED pærer designet specielt til lysdæmper switches opnå dimming effekten ved at reducere antallet af enkelte LED moduler aktiveret når at reagere på den lysdæmper energioutput.

LED gården belysning

På grund af dens holdbare og langvarige karakter befinder LED teknologi også sig i hjemmet i udendørs værftet belysning. LED gården belysning kommer i to hovedtyper: trådløst og sol drevne. Typisk, kabelforbundet belysning er mere pålidelige og lysere end sol LED belysning; Men, solar LED gården belysning har fordelen, at wire gratis og derfor præsenterer mindre logistiske udfordring under den indledende opsætning. Kablede værftet belysning også forhindrer ulykker, som snubler eller severing ledning med plæneklippere eller kantning værktøjer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com