Hjem medier og Rec værelse ideer

April 23

Hjem medier og Rec værelse ideer

Medier og rec rum i et hjem er hvor familiemedlemmer kan virkelig sparke deres sko og slappe af. Dette rum i huset skal have en udsmykning ordningen og stil, der er helt befordrende for disse aktiviteter samt giver en indbydende, stimulerende atmosfære hvor familiemedlemmer kan lindre stress og tilbringe tid sammen.

Møbler

Møbler og indretning af rummet bør give et stærkt afslappende vibe. Outfit værelse med blødt, Plys sofaer og lænestole med osmannerne, skråstole og andre super komfortable elementer. Placer en kaffe eller accent tabel nær hvert sæder sted, så der er altid et sted at sætte en drink. Installere et køleskab i rec værelse, så medlemmer af familien ikke behøver at gå langt for at grab en drink eller en snack.

Medier

Gøre rec rum i dit hus føles som en destination i sig selv. Investere i en stor skærm tv så de film ser føles som en begivenhed. Tilføje en computer-station i salen for ikke-skole relaterede Internet browsing og gaming. Forbinde tv på computeren, så du kan streame film straks til dit tv. Levering rum med flere sæt hovedtelefoner ønsker i tilfælde af at et medlem af familien er kommet ned til denne plads til at læse eller slappe af stille og roligt og et andet medlem at se en film. Hovedtelefoner vil gøre det muligt for dem at sameksistere fredeligt.

Spil

Ideelt, rec rum i dit hjem bliver mere end blot et sted, hvor folk vil komme til at stirre på tv. Stock værelse med spil, som folk kan bruge til at engagere sig i venskabelig konkurrence og forbedre deres færdigheder på over tid. For eksempel, kan spil som dart, pool, bordfodbold og bordtennis er alle spil, at børn og voksne lære og nyde både. Også lagerføre room med et udvalg af brætspil, at familiens medlemmer kan deltage i sammen. Installere en boksebold, så familiemedlemmer vil have et sikkert sted at virkelig slippe damp på en meget vanskelig dag.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com