Hjem retsmidler til at eliminere værftet & haven modermærker

October 10

Hvis grimme dynger skyder op i din værftet eller haven, muldvarpe er tilbøjelige til at bebrejde. Disse små dyr med gnaver-lignende funktioner kan ikke spise dit græs eller planter, men deres tunnelføring for larver og andre insekter kan lige så let forstyrre landskabet. Der er nogle kommercielt tilgængelige produkter designet til at holde modermærker fra din værftet. Men du kan også slippe af med dem med elementer, som du måske allerede har omkring huset.

Ricinusolie

En af de bedst kendte naturlige muldvarp repellanter er ricinusolie. Det er faktisk findes i mange kommercielt tilberedt produkter designet til at slippe af med muldvarpe. Du kan blande din egen frastødende derhjemme. I en blender, bland en kvart kop af ricinusolie, et par spiseskefulde af skålen vaske og en kvart kop vand, indtil løsningen bliver skummende. At anvende, placere 2 spiseskefulde af blandingen i en galde beholder--er en vandkande normalt den bedste løsning. Fyld resten af beholderen med vand og sprede frastødende hele din værftet og græsplæne i områder hvor du har mistanke om muldvarp aktivitet. Hvis du observere en faktiske tunnel, hæld blandingen ned i hullerne. Anvende ricinusolie frastødende på månedsbasis eller efter nogen voldsomme storme. Du kan også gøre en afvisende med en kop sæbe træ sæbe, en kvart kop af ricinusolie og en kvart kop af rød peber, som kan anvendes på samme måde. Skifte mellem de to afskrækningsmidler gør det mindre sandsynligt, at modermærker bliver immune over for enten. Når du ikke bruger blandingerne, gemme afskrækningsmidler i en forseglet og mærket beholder i et køligt, mørkt sted.

Muldvarp planter

Der er flere planter, der kan faktisk hjælpe med at holde modermærker ud af din værftet og haven. Ofte omtales som "muldvarp planter", har castor bønne, kapers Vortemælk og halcyon stærke dufte, at frastøde modermærker. Disse planter også udvikle omfattende rodsystemer, der kan blokere muldvarp tunneler. Dog kan de også være giftige, så du måske ønsker at overveje alternativer, hvis du har små børn eller kæledyr. Morgenfruer, påskeliljer og Allium er andre muligheder. Plante en kant af disse planter omkring gården eller haven og drys gennem regelmæssig beplantninger at holde modermærker væk.

Tunnel forhindringer

Når tunneler vises på din græsplæne overflade, kan du blokere deres åbninger med afskrækningsmidler at jage væk modermærker. Udfylde hullerne med chilipebre, hvidløgsfed eller mølpose. Muldvarpe finde de stærke lugte fra disse elementer ubehagelige og vil sandsynligvis tilbagetog til andre områder.

Reduceret vanding

En anden måde at slippe af med muldvarpe fra din gården eller haven er at ændre deres levesteder. Hvis du over vand din græsplæne, modermærker kan komme tættere på overfladen, så deres tunneler bliver mere synlige. Begrænse vandkande hjælp drevet modermærker væk, fordi de vil sandsynligvis se for fugtigere jord. Men disse resultater kan være midlertidige og kan blive påvirket af perioder med kraftig regn.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com