Hjem retsmidler til at fjerne lugt

January 16

Hjem retsmidler til at fjerne lugt

Med så mange forskellige faktorer i hjemmet, vil der være en række dufte, der findes, og ikke alle af dem godt. Alt fra kæledyr glemmer toilettet protokol til gourmet-måltider, der ikke helt vise sig som planlagt kan forårsage en lugt, der gennemsyrer gennem hjemmet og kan være en hel plage. Heldigvis for nogen form for lugt er der altid en måde at opfriske luften og indånder let en gang mere.

Finde kilden

Dækker op lugten ikke vil gøre noget godt, hvis kilden er der stadig. Kontrollere papirkurven for at sikre, at intet er der at sætte ud dårlig lugt. Kontrollere tæpperne og gulve og gå ikke glip af polstring. Stoffet er berygtet for at hænge på lugte. Når du kan finde og ren kilde til lugt i dit hjem, kan du effektivt slippe af lugten og holde det fra at komme tilbage.

Lugte i stof og polstring

Hvis stoffet er noget du kan smide i vaskemaskinen, er du i lykke. Tilføje en kop hvid eddike til skylning og tørres i tørretumbler med en duftende tørretumbler ark. Bagepulver er et alternativ til eddike; bare ikke bruge dem på samme tid som de tendens til at reagere på hinanden, som vil efterlade dem neutraliseret begge. Hvis du bruge bagepulver, tilføje en kop til vask med vaskemiddel.

Hvis lugten stammer fra polstring, bland en løsning i varmt sæbevand og tilføje en kop hvid eddike. Scrub løsningen i det berørte område og tør med en ren klud eller svamp. Og indstille en fan i nærheden til at cirkulere luften over det og hjælpe det tørre hurtigere. Vær omhyggelig med ikke at mætte ting såsom puder og sofaer; Hvis for meget vand får inde i, kan det forårsage mug, som skaber en lugt, der kan være værre end den, du bare prøvet at rense.

Bagepulver eller frisk kaffegrums kan drysses på et område til at absorbere lugte på polstring, hvis området er tør og ren. Drys nok er af enten helt dækker området, og lad det sidde i flere timer, natten bedst. Støvsuger det op om morgenen og lugten bør gået eller tæt på gået; Gentag om nødvendigt.

Lugt i luften

Hvis middag ikke var en succes, og lugten er stadig der, eller nogle gange en nymalede værelse ikke lugter alt det store, er der måder at hjælpe fjerne dvælende lugt i luften. Start med at åbne døre og vinduer for at skabe luftcirkulation. Indarbejde en fan kan også bidrage til at skubbe den dårlige luft ud.

Line en bageplade med aluminiumsfolie og drys kanel og sukker på det liberalt. Tilføje en spiseskefuld smør og læg den i ovnen ved 250 grader. Lugten af varm kanel og sukker vil gøre dit hjem lugt ligesom bagværk.

Opskåret et løg og læg det i en skål med vand. Placer skålen i midten af et rum med en mindre end behagelig lugt og lukke døren. Lad det sidde natten over og løg vil bidrage til at absorbere lugt ud af luften.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com