Hjem retsmidler til at fjerne modermærker fra din værftet

February 6

Hjem retsmidler til at fjerne modermærker fra din værftet

Muldvarpe spise larver, regnorme og insekter og tunnelen under jorden for at komme til deres fødekilder. De er nyttedyr i naturen, men de kan gøre skade på en manicured græsplæne. Dokumentation af modermærker er huller omgivet af dynger af snavs med "Y" dele af døende græs. For mange skønhedspletter i et område kan ødelægge en græsplæne og angive en anden græsplæne skadedyr, såsom et angreb af larver, der spiser græs rødder. Modermærker kan være vanskelige at fjerne selv med kemiske gasning, men der er hjem retsmidler til at fjerne modermærker fra din værftet.

Katte

Et par af katte i gården let kontrollere gnavere i alle former, herunder modermærker. Muldvarpe vil forlade området, hvis uendelige jages af ivrige katte. Hvis du ikke har katte og ikke ønsker at holde katte, vil måske låne en ven eller nabos kat for et par uger hjælpe. For katte at være nyttige i muldvarp kontrol, skal de opleves i uden for liv og har alle deres kløer. En declawed kat, der har levet sit liv indendørs sandsynligvis ikke vil være en aggressiv jæger og kan ikke effektivt modvirke lokale gnavere.

Skylle dem ud

Denne teknik kræver en lang slange, en stor glaskrukke med låg og flade emner til at dække muldvarp huller. Gå rundt i din værftet og dække hver muldvarp hul du finde med noget flad som lille stykke krydsfiner pap vægtet med tunge sten. Vælg to muldvarp huller tæt på hinanden, helst dem, der ser den seneste. Med alle de andre huller, dækket, sætte glaskrukke over toppen af en af de to hul og har nogen knæle ved det holder det ned og med låget og et stykke pap klar. Derefter sætte slangen ind i den sidste åbne hul og slå vand på fuld styrke. En muldvarp skal poppe op i glaskrukke senest 10 minutter efter syndfloden, og hjælperen kan glide stykke pap over toppen til at fælde molen, så Sæt dækslet på krukken. Du kan derefter flytte mol til et mere bæredygtigt miljø som en tæt skovklædt område. Gentage denne metode flere gange over et par uger.

Mølpose

Satte alle muldvarp huller du finde en håndfuld mølpose. Duften vil tvinge gnavere til at opgive deres tunneler og den fysiske tilstedeværelse af mølpose vil blande sig med deres evne til at bevæge sig rundt under jorden. Konsekvent gøre for at modvirke nye gravende.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com