Hjem retsmidler til at rense alger fra en dam

September 28

Hjem retsmidler til at rense alger fra en dam

Alger, den fælles fjende af vand gartnere, hober sig op i damme og konkurrerer med fisk og akvatiske planter til lys og føde. Nogle alger i dammen hjælper økosystem, men for meget kan dræbe den.

Hjem retsmidler

Damme er omfattet i for meget alger gør ikke gode hjem til planter eller fisk. Byg halm fungerer godt for at styre alger. Snegle og haletudser spiser algerne væk over tid, og opretholde balance inden for pond's økosystem vil falde alger kommer tilbage.

Byg halm

Tørret Byg halm udgivelser kemikalier når nedbrydes i vand, at bremse væksten af nye alger. Placeret i mesh tasker, vil halmen hvile på bunden af dammen og nedbrydes i den varme sæson. Det kan udskiftes efter fuldt nedbrydes.

Snegle og haletudser

Holde frøen haletudser og snegle i dammen vil reducere mængden af alger. Haletudser og snegle spiser alger i vandet. Snegle skal fjernes, hvis de yngler for hurtigt.

Økosystemets Balance

Hvis fiskene lever i dammen, ikke overløb dem. Dette vil feed alger og forårsage mere fisk affald. Akvatiske planter bidrage til at reducere mængden af fiskeaffald, og overfladen planter vil reducere mængden af lys, der kan nå algerne denne form i vandet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com