Hjem retsmidler til at slippe af fluerne

August 7

Uanset om de summende omkring dit hjem eller haven, kan fluer være ganske skadedyr. Disse små væsner kan bide eller spredes sygdomme, ikke at nævne bare være irriterende. Der findes en bred vifte af insekticider i isenkræmmere, men du ikke kan føle sig trygge ved at bruge disse kemikalier omkring din familie eller kæledyr. Heldigvis er der en række hjem retsmidler kan du prøve, der kan hjælpe med at holde fluer væk.

Eucalyptus olie

Eucalyptus olie, fås i mange dagligvarebutikker, er væsken udvundet fra eukalyptus blade. Dens lugt virker frastødende på fluer og andre insekter. Dæmpe en lille smule af klud med eukalyptusolie og placere det i områder, der er udsat for fluer. Du bør se en mærkbar nedgang i antallet af skadedyr i bare et par timer.

Borax

Borax er en kemisk fundet i flere pulveriserede sæber som opvask eller tøjvask rengøringsmiddel, der er ubehagelige for fluer og andre insekter. Det kan placeres i bunden af skraldespande, hvor flyver gerne samles. Det anbefales ikke at du placere borax i åbne beholdere eller sprede det rundt i huset, da dette kan føre til utilsigtet indtagelse af dit kæledyr eller børn.

Mynte Spray

Mynte er en meget stærk duft, der fungerer som en naturlig flue repellent. Du kan oprette mynte ekstrakt ved kogning mynteblade og belaste ud den væske, som du derefter kan placere i en sprayflaske. Sprøjtning mynte i en udendørs eller indendørs område bør hjælpe med at holde fluer væk. Du kan også sprøjte en fortyndet beløb om halv-vand, halv-mynte, på jeres pets' pels at holde fluerne ud for dem.

Fluepapir

Fluepapir er ikke faktisk en frastødende, men det kan fange fluer og drastisk reducere populationer. Du kan gøre din egen fluepapir derhjemme, ved hjælp af strimler fra en brun papirpose og en skål med en blanding af 1/4 kop af majssirup og 1/2 kop sukker. Skumme majs sirup/sukker blandingen på strimler og hænge strimler i problemområder. Flyver med jord på strimlen, tiltrukket af sukker, og går i stå på majssirup, hvor de vil til sidst dø.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com