Hjem retsmidler til at slippe af myg i damme

June 3

En af farerne af levende nær vand er muligheden for myg avl og æglæggende larver i vandet, hvor de graver ind i mudder, indtil det er tid til forpupper og klækker til voksne myg. Havedamme og andre områder af stående vand opmuntrende myg avl, og det kan være en sundhedsrisiko, især hvis myg bære West Nile-virus.

Stillestående vand

Myg foretrækker stadig, stillestående vand, så en effektiv måde at sprede dem er at give et middel til at holde vandområder flytning. En solar-drevet pumpe kan producere nok energi i din Dam til et lille springvand eller cascade. Holde øje med andre have beholdere, der kan holde vand, som gamle urtepotter, spande og birdbaths, og Tøm dem efter regn. Dips og huljern kan blive vandlidende, også, så niveau dem med jorden for at forhindre deres bliver en sumpede tilflugtssted for mozzies.

Damme og grønne områder

P.J. farvande Auburn University Marine forlængelse og Research Center rådgiver at holde vegetation omkring kanterne af damme til et minimum, og at du uddybe sider for at forhindre grundt vand bliver brugt som en børnehave for myg larver. Holde omkredsen godt weeded, også, som myg som ly fra lavtliggende grønne områder ved siden af vand.

Myg fisk

Hvis du er fodret med myg spise dig i live, stock din Dam med et fiskearter, der vil spise dem. Robert Duryea fra Rutgers Center for vektor biologi anbefaler myg fisk eller Gambusia hvide østersøtangloppe, der har været at skære en svøbe gennem mosquito befolkninger siden 1905. Forbehold er at du skal reducere mængden af flydende ukrudt og planter, du skal genpåfyldning hvert år for at holde et minimum af 50 fisk for den mest effektive myggekontrol og du må ikke tillade nogen skadelige pesticider til at sive ind i din dam.

Donuts til myg

Ifølge Amy Dreves af Oregon State University Extension Service er Bacillus thuringiensis israelensis dødelig for myg larver når de foder på det men er uskadelig for andre Dam liv, børn, kæledyr og fugle. Jordbakterie er leveret i små myg dunk eller ringe. Fabrikanten, U-Spray Inc., siger en ring er tilstrækkelig for 100 kvadratfod af overfladevand, varer i tre til fire uger, og kan opdeles i mindre stykker for mindre områder. Dræber larverne ved en ensartet sats vil foretage en drastisk reduktion i antallet af voksne myg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com