Hjem udsmykning idéer til en moppe bestyrelse

December 22

MOP boards, også kendt som fodpaneler, ofte bliver glemt under en istandsættelse projekt, sandsynligvis fordi de er små og tæt på gulvet. Endnu, mop bestyrelser kan virkelig fikse op en maling job i et værelse, enten at give et spark af farve eller beroligende en mere levende væggen farve. Figuren, også kan ændre design karakter af et værelse, tilføjer et strejf af moderne flair eller giver en mere traditionel overgang til gulvet i et værelse.

Farver

Selv om hvid er den traditionelle farve for en moppe bord, der er ingen regel siger, at de skal males at farve. Hvis dine vægge er malet i en neutral farve, kan du overveje at male din sokler en mere levende, fed farve. Hvis dine vægge er lyse i farven, skal du vælge en lysere, mildere farve. Alternativt kan du fremhæve riller på din baseboard med tynde striber, tilføje visuelle interesse til pladsen.

Materiale

Du behøver ikke at begrænse dig selv til bare træ til din mop bestyrelser. Hvis du går til en meget slanke, moderne design i dit hjem, kan du prøve metal sokler. Mens de er helt sikkert ualmindelige, i en by hems rummet kan de matche de andre linjer i dit hjem meget bedre.

Trim Type

Sokler er en type af trim til hjemmet, men de behøver ikke at have kurver og riller, medmindre du vil have dem til. Nogle plader, mop bære mere lighed med et almindeligt planke af træ end mere indviklede kroneformen. Dette kan være en mere moderne indstilling for din sokler.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com