Hjem udsmykning idéer til en to-værelses lejlighed

July 13

Hjem udsmykning idéer til en to-værelses lejlighed

Fremvise dine to-værelses lejlighed i stil af dekorative tabel centerpieces, vægkunst og hjemmelavede kreationer. Dekorere en lille lejlighed kræver nogle viden om hvor du skal placere møbler og hvordan man arrangere tilbehør, men processen er normalt forholdsvis simpel. Du skal muligvis slippe af med ekstra store møbler, afhængigt af den firkantede optagelser.

Forskellige temaer for hvert værelse

Fremvise et andet tema i hvert rum af din lejlighed. Hvis et rum er for børnene, har en kids' tema som jordbær Marie, tog, klovne eller en anden tegneserie tema, som tillader dig at have mere frihed med farver og møbler stilarter du vælger til hvert værelse. Du kan dekorere din master suite med romantiske accenter, som blondegardiner, lavendel vægge, floral billeder og hænge sølv spejle. Køkken og stue typisk støder op i en to-værelses lejlighed, men du kan stadig har forskellige temaer, selv hvis væggene er den samme farve i begge rum. Vælg en Southwestern eller moderne stil til din stue og en farm animal eller druer og vin tema til dit køkken.

Paint idéer

Vælg maling farver, der blander godt med dine eksisterende møbler og indretning. I nogle tilfælde kan den samme farve arbejde overalt i hele lejligheden, men ikke altid. Neutrale nuancer som beige eller tan matche moderne eller rustik indretning. Pastelfarver som baby blå, lilla eller gul kan også arbejde med blomstrende eller munter indretning. Vælge den samme farve til værelser der støder, stue og spisestue.

Du kan få en lidt mere kreativ med individuelle soveværelser, især hvis du byder på et andet tema i hvert værelse. To-værelses lejligheder har generelt et stort master værelse og et mindre værelse, men nogle gange hvert værelse er den samme størrelse. Vælg et tema for hvert værelse, og vælg maling, der matcher hvert tema. Accent væggene fungerer også godt i lejlighederne. Vælge en mørk farve, skov grøn, blomme eller Bourgogne, for en accent væg og lad alle de resterende vægge hvide.

Møbler Arrangement og valg

Møbler arrangement kan også lave din lejlighed, mere rummelige og indbydende. Sælge din kaffe og end tabeller, hvis du har en lille stue. Spare plads ved at placere en høj lampe i hjørnet af lokalet, snarere end at placere to lamper på en ende tabel placeret på hver side af sofaen. Finde en lille skammel at hvile dine fødder på, snarere end en stor sofabord, da sofaborde tage en masse plads. De fleste stuer give mest plads, når du placerer sofa og loveseat op mod en væg. Det samme gælder for enkeltsenge og kommoder. Vælg et køkkenbord, der tillader masser af gå plads omkring alle sider af bordet.

Yderligere accenter

Yderligere accenter i hele din lejlighed kan gøre denne plads mere indbydende at potentielle gæster. Placere små palmer eller andre potteplanter stueplanter i en tom hjørne af sofaen, og pryde dine vindueskarmen med ekstra potteplanter urter og andre små planter. Placere hyggelige tæpper i stue og soveværelser, og hænge op nogle af din egen kunst på væggene. Bruge din veranda som yderligere udsmykning rum, og placere et bord og stol sæt sammen med planter i dette område.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com