Hjem udsmykning idéer til gamle boliger

January 19

Hjem udsmykning idéer til gamle boliger

Dekorere din ældre hjem på en måde, der føles behageligt for dig og indbydende til dine venner og familie. Indretningen skal afspejle din personlighed og interesser, selv om det ser ikke ud som det ville arbejde for et ældre hus. Vælg en stil, æra, farveskema eller et bestemt stykke, uanset om det er møbler eller tilbehør, skal bruges som inspiration til din indretning.

Farver og mønstre

Bestemme en farvepalet og mønstre til brug i indretningen af din gamle hjem. De farver og mønstre kan være noget du instinktivt graviterer mod eller fra æra dit hjem blev bygget. For eksempel, victorianske hjem kan gøre brug af blomstret tapet eller møbler med lyserøde og gule farver. Et alternativ er at blande det lidt op. Jorden indretning med bløde, neutrale jordfarver som bleg gul eller beige vægge og cremefarvede møbler. Tilføj derefter lænestol, osmanniske eller puder med en pink blomster mønster, hvis du ikke har noget imod en smule af pink blomster, men ønsker ikke din indretning, centreret omkring det. Lyse farver, creme og beige, vil holde dit hjem følelse rummelige og frisk. Parre disse neutrale jordfarver med andre farver for indretning, der er visuelt stimulerende.

Efter stilen i dit hjem

Søg gennem vintage magasiner eller historiske fotografier at se hvordan de boliger, der svarer til dit var oprindeligt indrettet. Gennemsøge værftets salg, antikke butikker, sending butikker, loppemarkeder og brugte butikker for at finde møbler i denne stil. Hvis du gider især et helt rum eller hele dit hus indrettet i den oprindelige stil, skal du vælge en eller to stykker, som du kan lide og arbejde omkring dette. For eksempel, kan en forvitret farm-stil køkkenbordet bringe rustik charme til dit køkken og spisestue uden at du føler at du har trådt ind i en tidsmaskine. Opdatere resten af udseendet med frisk sengetøj, komfortable stole og en opdateret køkken.

Dressing op gamle stykker

Ældre møbler kan blive klædt op med skinnende ny hardware, maling, pletter eller polstring. Brug en poleret antikke spejl eller ramme til at tjene som knudepunkt over en pejs eller på en accent væg i dit soveværelse, spisestue eller stuen. En vintage print kan tjene som inspiration for hele dit værelse hvis du polere rammen. Polsk gamle lamper for den samme virkning.

Moderne Twist

Indarbejde en moderne twist med friske betræk i bomuld eller hør. Brug puder at indarbejde mønstre i stedet for sofaer eller dyne dækker. Mener glasset tabeller eller møbler med rene linjer at blande det op. Moderne stykker kan balancere traditionelle stykker for at gøre rummet føler mere indbydende og afslappet. For eksempel, par komfortable sofaer med en traditionel tæppe (eventuelt falmet), der gengiver farverne på væggene og sofaer til en blandet look. Undgå at tilføje en moderne flair, hvis det ikke er din foretrukne stil.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com