Hjemme gulvbelægning mønster ideer

February 15

Gulve giver en mulighed for at binde en indretning sammen, forbinde ét rum til næste og beskæftiger en stor palet for selvudfoldelse. Bruge et værelse neutral farve i et gulv mønster til at oprette en visuel sammenhængskraften. Bære dele af et gulv mønster fra et rum til næste, eller udefra og ind, for at forbinde dem sammen. Indeholde en dristig udtalelse i et rum ved hjælp af dramatiske farve og mønster på et gulv.

Bringe udenfor

Bygge på en frodig interiør ved at tilføje gulvbelægning, der efterligner haven veje. Brug sten eller rock-farvede fliser i teksturer på gulvet. Skabe en sti ved hjælp af en lysere eller mørkere farve til at markere en gangbro eller trafik område. Buede flisen vil betyde tilføjet lønomkostninger og nogle fliser affald. Ved hjælp af et lineært mønster kan være lettere og billigere at arbejde med. Bruge en plantegning og en oplyste pennen til at markere mulige veje i et værelse. Bruge denne idé i rum, der åbner på udvendige terrasser eller haver. Prøv træ eller gulv maling som variationer.

Bruge Quilts til Inspiration

Quilts er gode værktøjer til at komme med mønster ideer til fliser, tæpper og træ. De er designet ved hjælp af pladsen eller net, som er grundlaget for de fleste gulve mønstre. Quilts kan inspirere nogle vidunderligt glade og optimistiske gulvet mønstre. Nedtone mønstre ved at vælge mere subtile farveændringer og paletter. Enhver quilt bog kan holde en mulig inspiration, så gå på jagt efter dem på værftets salg, boghandlere og biblioteker. Farve-kopi inspirerende ideer og start en gulv-mønster forskning mappe. Bruge mønstrene, som medaljoner i et rum, som gentagne mønstre eller kanter.

Vælg en kultur

Inspiration til hjemmet-gulvbelægning mønster ideer kan komme fra favorit kulturer. Europa, Mellemøsten og sydamerikanske kulturer har brugt mønstrede fliser i århundreder til at dekorere huse, butikker og religiøse strukturer. Køkkener og badeværelser er gode steder for denne type gulv mønster men rabat ikke ved hjælp af mønstre i en pejs Arne, post hall gulve og opholdsområder. Oprette dem igen i en mere moderne farvepalet til at tilføje en ny drejning. Søg design bøger, magasiner og endda historiebøger til billeder af gamle flise mønstre. Rejse med et digitalt kamera til at indfange skjulte mønstre og gulvbelægning ideer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com