Hjemmelavede naturprodukter

March 6

Hjemmelavede naturprodukter

Opskrifter og formler for hjemmelavet, naturlige produkter er i overflod. De mest populære og almindeligt lavet produkter er for hud, hår og ansigt, som disse har tendens til at kræve en simpel håndfuld ingredienser og nemt pisk op i køkkenet. Hjemmelavede produkter kan være ikke blot effektive, men også billig at oprette.

Hjemmelavet Shampoo

For at gøre dit eget hårshampoo med blot en håndfuld af ingredienser, få fat i en skål og rør sammen 1/4 kop vand, 1/4 kop af flydende sæbe (til at blande det op, finde duftende sæber) og en 1/2 teskefuld Jojobaolie, vindruekerneolie eller vegetabilsk olie. Bland godt og opbevares i en flaske. Gøre nok blanding til at vare i et par uger, derefter foretage et andet parti, som ingredienserne forkæler over tid og er bedst bruges når frisk.

Hud fugtighedscreme

I en gryde, Smelt 3 spsk af bivoks. Når smeltet, rør i halv kop jojobaolie eller olivenolie. Når kombineret, hæld i en glasbeholder og varme i mikroovn i et minut og derefter omrøres i 2 eller 3 dråber væsentlige duftende olie. Lad den køle før påføring på huden. Brug blandingen inden for et par uger.

Mælk og honning Facial Scrub

Baseret på din hud tekstur, Vælg mellem 1 teskefuld skimme mælk, 1 teske 2-procent mælk og 1 tsk fløde til den facial scrub. Skummetmælk er bedste til fedtet hud, 2-procent mælk er optimal til normal hud, og creme bruges bedst på tør hud. Mejeri valg tilføje i en skål 1 tsk honning og 1 teskefuld jord mandel. Bland godt, og opbevares i en flaske. Brug blandingen inden for et par dage, og opbevares i køleskab for at forhindre fordærves.

Naturlægemidler babyolie

Fyld et glaskrukke med økologisk naturlægemidler kamille blomst og morgenfrue blomst indtil halvfuldt, derefter udfylde resten af krukken med ekstra jomfru olivenolie. Cap krukken stramt, og i løbet af seks uger, ryst glasset regelmæssigt. Efter seks uger, stamme olie fra krukken med en ost klud. Gemme naturlægemidler babyolie i en anden glaskrukke, og brug som en fugtighedscreme eller badekar. Brug blandingen inden for et par uger.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com