Hjemmelavede ting at dræbe myg

September 30

Myg er irriterende små flyvende insekter, der er almindeligt kendt under navnet "bananfluer." De er tiltrukket af rådne frugter, madaffald og vand-mættede planter. Myg er ofte findes i køkkener, nær skraldespande og selvfølgelig på overmodne eller forkælet frugt. Selvom disse insekter ikke er skadeligt, kan de være en reel gene, når de formere sig ukontrolleret. Det mest irriterende ved dem er at de buzz omkring dit ansigt, især øjne og bare irritere dig. Heldigvis, mange simple hjemmelavede retsmidler vil hjælpe dig slippe af myg.

Hjemmelavet eddike Myggen fælde--Stil 1

Tag en flaske med en bred mund og fyld den med eddike forlader omkring en tomme fra toppen af flasken. Gøre punktere huller med en gaffel---Sørg for ikke at have huller tæt sammen---i flaske cap og luk det stramt. Myg er tiltrukket af lugten af eddike og derfor vil klatre i flasken gennem punktering huller. De vil dog ikke kunne komme ud. Fanget inde, kan du nemt slippe af med dem.

Hjemmelavet eddike Myggen fælde--Stil 2

Myg er tiltrukket af lugten af eddike, og dette er grunden til, at dette er en vigtig ingrediens for enhver fælde at dræbe myg. Fylde en skål med eddike. I tilfælde af at du ikke kan lide lugten af kommercielle eddike, kan du bruge apple cider med de samme resultater. Tilsæt et par dråber opvask væske. Myg vil forsøge at lande på eddike og falde ind i det; vaskemiddel vil fungere som poison og slå dem ihjel.

Sticky gule Myggen Trap

Myg er tiltrukket af gul farve og søde dufte. Tage en stribe af gule pap--- eller farve det gule--- og smøre det med et tyndt lag af honning. Myg vil meget snart få fast til pap og du kan smide dem ud.

Tobbaco myg Trap

En lille kendt faktum er, at tobak lugten tiltrækker og dræber myg. Tage tobak af to til tre cigaretter og sprede det på en overflade i nærheden af det område, hvor du har myg eller over din køkkenvask. Insekter bliver tiltrukket af tobak og dø. Dette er en meget simpel fælde, der virker vidundere hver gang.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com