Hjemmelavet anlæg gødning

April 24

Hver gartner ønsker at holde haven, friske, sunde og produktive, og den bedste måde at bevare dette niveau af sundhed er med gødning. Store-købte gødning har tendens til at være dyrt, men du kan holde din have i optimal sundhed ved at gøre din egen gødning. Jagt ned ingredienserne kan tage lidt tid, men dine planter og din tegnebog vil takke dig for det.

At finde ingredienser

Ifølge Steve Solomon, ivrig vegetabilske producenten og forfatter til ni bøger om havearbejde, er de bedste ingredienser for en hjemmelavet, økologisk gødning frø måltid; landbrugs kalk; Dolomitsand kalk; benmel, rock fosfat eller guano; og tang måltid. Disse elementer giver den helt rigtige mængde af kvælstof, fosfat og kalium behov for gødning for at rette pH-balance uden slukker jord med kemikalier.

Frø måltid og lime findes i gården butikker eller kan bestilles fra en landbrugsmæssig leverandør. Knogle og tang måltid, rock fosfater og guano skulle findes i havecentre eller kan bestilles online. Køb disse varer i løs vægt. Dette vil være dyre, men lidt af blandingen går en lang vej. Købe disse ingredienser i bulk vil sikre, at du har nok gødning for to eller tre år.

Du har et valg mellem brug af benmel, rock fosfater eller guano. Alle tre give den korrekte mængde fosfat for gødningen og kan erstatte hinanden til enhver tid. Benmel er det letteste punkt at finde, og guano er ekstremt rig på fosfat og andre sporstoffer.

Blanding af gødning

Mix Vol. 4 dele frø måltid til ½ del landbrugs kalk. Endnu bedre, er hvis du kan finde det, at blande ¼ del landbrugs kalk og ¼ del gips til 4 dele frø måltid. Tilføj til dine mix ½ del Dolomitsand kalk. Derefter blandes i 1 del benmel, rock fosfat eller guano til ½ til 1 del Tang måltid.

For at nedbringe omkostningerne ved dette mix, du kan erstatte græsafklip for frø måltid, men være advaret at afklippet græs ikke fremkalde den samme stærkt voksende reaktion som frø måltid vil.

Spredt 4 til 6 Potter af blandingen over hver 100 kvadratfod af haven. Blandingen er yderst potent, så kun bruge så meget som du har brug for.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com