Hjemmelavet Ant afskrækningsmidler

December 20

Hjemmelavet Ant afskrækningsmidler

Myrerne udenfor er sjældent giver anledning til bekymring, men når myrer begynder invaderer indendørs rum, det er tid til at bryde ud af ant frastødende. Der er potentielt snesevis af forskellige dagligdags produkter findes i hjemmet, der kan bruges til at lave en hjemmelavet ant frastødende. Plus er at gøre en hjemmelavet ant frastødende en nem måde at spare penge.

Vand og sæbe

Almindeligt vand kombineret med et par dråber af flydende vaskemiddel, såsom opvaskesæbe, kan bruges til at frastøde og dræbe invaderende myrer. Simpelthen hæld blandingen i en sprayflaske og spray efter behov når myrer er synlige, eller omkring døre, vinduer og revner at afskrække myrerne fra hjemmet.

Eddike

Hvid eddike kan sprayes omkring hvor myrer opført. Eddike behøver ikke at blive udvandet, simpelthen Fyld en sprayflaske med eddike og spray hvor det er nødvendigt, for at afskrække myrer.

Mynte

Produkter, der indeholder mynte, myntete, eller tørrede mynteblade eller nelliker, kan også hjælpe frastøder myrer. Forlade mint i et område, hvor myrerne frekventere, såsom en sprække i gulvet eller en dør og mynte vil bidrage til at afskrække myrerne.

Ikke krydse linjer

Der er også flere krydderier og olier, der kan bruges til at oprette en "ikke krydser" linje for myrer. Myrerne vil ikke krydse over cayenne peber, sort peber, kaffegrums eller kanel. Bare drys stoffet i en lige linje langs døre, Vinduer eller omkring områder hvor myrer ofte ind i hjemmet.

Hvidløg

Frisk hvidløg Kryddernelliker, når det er skåret i skiver, kan bruges til at afskrække myrer både indendørs og udendørs. Bare skubbe skiver i revner eller sprækker, som under en dør eller i mellem træ planker på et dæk, at afskrække myrer fra området.

Agurk

Bitter agurker kan skrællet eller skiver og bruges som en naturlig ant afskrækkende, ifølge jorden let. Dette er fordi "myrer har en naturlig aversion mod agurk," så det fungerer godt for at afskrække dem fra at indtaste hjemmet eller et bestemt område.

Citrusfrugter, olier

Rinds af citrusfrugter, citroner, limes eller appelsiner, kan også bruges til at oprette en hjemmelavet ant frastødende. Simpelthen suge rinds i vand i et par dage, hæld blandingen i en sprayflaske og spray om nødvendigt. Citrus olier kan også blandes med vand og anvendes på samme måde for at afskrække myrer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com