Hjemmelavet Bee insekticid

September 23

Hjemmelavet Bee insekticid

Bier kan være skræmmende skadedyr. Hvis du ikke kan lide kemisk insekticider, så meget som du hader tanken om at blive stukket, kan du oprette din egen hjemmelavet insektmiddel for at tage sig af problemet bier.

Hjemmelavet insektmiddel

Flydende opvaskemiddel og vand kombineres for at skabe en effektiv hjemmelavet insektmiddel mod bier. For at øge dens effektivitet, skal du tilføje hot peberspray til blandingen. Hugge op en hot peber og hæld en pint af kogende vand over den. Lad det sidde for en dag, så hæld væsken i en sprayflaske. Tilføje et par dråber af flydende opvaskemiddel til blandingen for at fuldføre løsningen.

Funktion

Flydende opvaskemiddel indeholder overfladeaktive stoffer, stoffer, der gør det muligt at trænge ind en bi blød krop. Dette er normalt nok til at dræbe bier på egen hånd. Hot pepper spray indeholder capsaicin, som skader en bi nervesystem. En hjemmelavet insektmiddel, der kombinerer to dræber bierne på kontakt.

Overvejelser

Denne insekticid er effektiv på bier og andre soft-karrosseri insekter. Spray det med forsigtighed for at undgå drab andre insekter, du finder gavnligt for din værftet og haven. Bære handsker, når du bruger hot peberspray og beskytte dine øjne, fordi det kan forårsage hud- og øjenirritation, hvis du kommer i direkte kontakt med løsningen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com