Hjemmelavet blæk Flyttefirma

April 6

Uanset hvilken overflade blæk bliver ved et uheld, kan at fjerne det være en udfordring. Jo hurtigere tackle du pletten, jo bedre din chance for at slippe af med den. Med enhver blæk fjernelse formel, om hjemmelavet eller kommercielle, altid starte ved at teste det på et skjult sted på den farvede vare for at sikre, det ikke vil medføre skade eller fading.

Friske pletter

Hvis du kan behandle en blæk pletten, så snart det sker, eller kort tid derefter, placere en hvid køkkenrulle under pletten og forsigtigt DUP pletten med en tør, ren papir håndklæde eller klud til at fjerne eventuelle overskydende blæk. Vær omhyggelig med ikke at sprede pletten. Næste, blød pletten i sødmælk eller kærnemælk i 10 til 15 minutter; Skyl område med koldt vand for at fjerne mælk og blæk. Hvis pletten er reduceret eller gået, hvidvaske som sædvanlig. Protein i mælk vil ofte løsne og løfte blæk fra stoffet. Denne metode vil lykkes kun på frisk blæk pletter, mindre end én dag gamle.

Ældre pletter

En mangeårig favorit til at fjerne blæk, især fra tøj og stof, er at spray hårlak, indtil det mætter pletten, tillader det at forblive på pletten i 30 minutter, duppes blæk off punktet, så hvidvaske som sædvanlig. De billigere hårspray synes at fungere bedre. Placer et stykke køkkenrulle eller en klud bag blæk pletten før du anvender hårspray, så blækket ikke køre og plette et andet område af varen. Det anbefales at sprøjte både forsiden og bagsiden af blæk pletten, hvis det er muligt, for de bedste resultater.

En anden taktik for at fjerne blæk er at mætte de farvede område med sprit i 30 minutter, derefter duppes blæk op og løft pletten med en svamp, våde med koldt vand. Dette virker godt på glatte genstande som plast og tekstiler. Et alternativ til sprit er bagepulver. Lav en tyk pasta af bagepulver og vand, så gælder det at blæk pletten. Opløsningen på blæk i 30 minutter, derefter arbejde det ind i pletten enten med fingrene eller med en blød børste som en gammel tandbørste. Derefter skylles godt i koldt vand og hvidvaske.

Hvis der stadig er blæk tilbage, kan du ønsker at prøve acetone eller en ikke-duftende acetone neglelakfjerner. Teste dette først at sørge for det ikke vil skade, misfarve eller pletter din vare. Mætte blæk med acetone og arbejde det ind i blæk. Skyl acetone ud af stoffet eller off punktet med koldt vand, der har lidt flydende sæbe tilføjes det. Efter fjernelse af acetone og blæk, skyl med rent koldt vand eller vask som normalt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com