Hjemmelavet bordplade Composters

June 11

Hjemmelavet bordplade Composters

Kompost er lavet af kastede en samling af komplekse, bionedbrydeligt affald materialer sammen og gemme dem indtil de er blevet brudt af bakterier og mikroorganismer i enkle, næringsstof-fyldt muldlag. Selv om store bunker af kompost kræve en udendørs lagerområde, kan mindre mængder af kompost opretholdes nemt på køkken bordplade. Et køkken composter er den perfekte måde at gøre brug af mange hverdagsting, der normalt ville blive smidt i papirkurven.

Instruktioner

•Purchase en stor kat affald boks. Vil du ønsker en model, der rummer mindst 28 lbs. Derudover, vil du ønsker en boks, der kommer med en snap-on låg og swingende døre, giver nem adgang til miniature kompostbunke inden for. Et bærehåndtag er også gavnligt, da det vil give dig at nemt flytte composter rundt i køkkenet, placere den, hvor det er mest praktisk.

•Drill en række huller i låget med en ¼-tommer bore bit. Placer huller nær toppen af låget, afstand mellem dem ca 3 til 4 inches fra hinanden. Dette vil så luften kan cirkulere i hele composter, fremme nedbrydningen af det organiske materiale indeni.

•Wash kattebakken og låg med mild opvask sæbe til at fjerne støv eller snavs fra beholderen. Skyl boksen godt med koldt vand og tør det grundigt med et blødt håndklæde.

•Klik låget over. Bruge hvid skole lim til at anbringe et stort, carbon filter på indersiden af låget. Filteret vil bidrage til at holde duften af kompost under kontrol. Brug flere små prikker af lim som du gerne vil trække filter ud og erstatte det to eller tre gange om året. Skiftevis, kan du holde filteret på plads med små strimler af stærkt klæbebånd.

•Sprinkle vand over tre eller fire ark af avisen. Vådt papir grundigt og derefter forsigtigt vride det ud over vasken, klemme eventuelle overskydende vand fra siderne. Sted på fugtigt papir på bunden af kattebakken.

•Sæt enhver uønskede organiske materialer som kaffegrums, vegetabilsk skræl, æggeskaller og brød skorper, på toppen af papiret. Dække affaldsprodukter med et ekstra ark fugtigt papir og derefter placere låget sikkert på toppen af kuld pan.

•Stir indholdet af composter hver gang du tilføje nyt materiale. Selv om ingen nye materiale er tilføjet, skal kompost blandes ofte for at jævnt distribuere både luft og fugt hele materialer. Som minimum bør hele indholdet være grundigt kombineret hver to til tre dage.

.

•Pour vand over materialer efter behov. Kompost skal vandes, når den er tør og smuldrende. Tilsæt vand 1/2 kop ad gangen, blande godt efter hver tilsætning, tilføjer lige nok til at sikre pottejorden jævnt fugtig. Når presset i din næve, bør kompost materialer klamrer sig sammen og bevare deres form i stedet for at falde fra hinanden.

Tips & advarsler

  • Med almindelig blanding og tilstrækkelig fugt, bør du kunne vende din køkken scraps i komposten i omkring seks uger.
  • Tilføj ikke kød, mejeriprodukter, knogler, fedt eller olie til kompostbunke. Ikke kun gøre disse elementer skabe ubehagelige lugte som de nedbrydes, de har tendens til at tiltrække uønskede skadedyr.
  • Hvis efter vanding din kompost, kan du presse vandet ud af materialerne, kompost er for vådt og strimlet avis bør tilføjes til at opsuge overskydende. Store mængder af vand kan forårsage materialer til at vokse skimmel og blive harsk, snarere end nedbryde til kompost.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com