Hjemmelavet Bug tåget

March 10

Tilstedeværelsen af bugs i og omkring dit hjem i de varmere måneder kan være kilden til stor frustration. Selvom der er lidt du kan gøre for at forhindre fejl i at være omkring dit hus, kan du forsvare indersiden af dit hjem mod ubehageligheder af invaderende insekter. Bruge en bug tåget til at fjerne en bug skadedyrsangreb i dit hjem. Bug foggers er gas bomber, der anvender en høj koncentration af insekt-dødbringende kemikalier til at fjerne fejl uanset hvor de skjuler. I stedet for at købe en kommerciel bug tåget, gør en selv.

Instruktioner

•Fyld en stor spand eller gryde op med koldt vand og placere den i det rum, du vil fogged. For en mellemstor plads på 200 m², bruge 6 til 10 kopper vand. For hver ekstra 100 kvadratfod, tilføje en ekstra 6 kopper vand. Hvis du dug hele dit hus, starte på room længst væk fra enhver indgang. Placere spanden eller panorere på en presenning på gulvet i værelset og lukke alle vinduer. Placer en lille ventilator eller hårtørrer på lav i det ene hjørne af rummet.

•Dæk dit ansigt med en ansigt maske eller våd klud. For en mellemstor plads, brug ca 1 lb. af tøris, sænkes ned i vandet. For hver ekstra 100 kvadratfod, tilføje en ekstra 1 lb. tøris. Dette vil medføre en tæt tåge til at stige. Tågen er dybest set koncentreret CO2, som vil kvæle og dræbe alle bugs i rummet. Hæld et par ekstra kopper koldt vand oven på tøris til at oprette flere bølgende tåge. Blæseren vil cirkulere tågen, så forlade rummet i 10 minutter til en time.

•Return til værelset når tøris er fordampet og værelset er stadig lidt tåget. Åbn et vindue hvis det er muligt for at hjælpe med at rydde tågen. Gentag disse trin for alle værelserne ønskede dugget. Processen bør tage omkring en time pr. værelse.

Tips & advarsler

  • Tage passende forholdsregler ved håndtering af tøris. Sørg for, at det ikke kommer i kontakt med din hud, da det kan forårsage forbrænding. Bære handsker og bruge tang, når du kan.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com