Hjemmelavet DVD opbevaring

January 4

Hjemmelavet DVD opbevaring

Mens DVD film er helt sikkert mindre og lettere at opbevare end deres forgængere - VHS-bånd - de kan stadig tage en masse plads. Kreative storageløsninger er tilgængelige for køb i næsten enhver detailbutik afdeling eller elektronikbutik. Men disse kan ofte være dyrt eller blot passer ikke ind i dit hjems indretning. Hvis dette er tilfældet, er at skabe et opbevaringssted for dine dvd'er i hjemmet et stort projekt.

Opbevaring med sager

Der er flere muligheder for opbevaring af dvd'er, hvis du vælger at gemme dem i deres plastik tilfælde. Bygge din egen grundlæggende hylde er forholdsvis let og kan være en god måde at skabe præcis mængden lagerplads, du har brug for. En simpel planke af træ, der er knyttet til en væg med parenteser vil holde et vilkårligt antal dvd'er, du har brug for. Bare husk at levne plads til bogen ender. Sørg for, at hylden er dyb nok, at sagerne ikke spilde ud over kanten. Denne tilgang giver også mulighed for at du fuld frihed i maleri eller farvning hylde for at matche din indretning samt købe enhver række hylde seler, fra simple "L" beslag til mere omfattende hylde indehavere.

For de mere flittig builder, kan en fuld DVD opbevaring sag, ligesom en bogreol, bygges for at passe nogen plads. Brug et tyndt stykke krydsfiner til bagsiden af sagen til at yde ekstra støtte og skabe en serie af hylder ligesom en bogreol. Med tilstrækkelig støtte, kan disse hænges fra vægge fordi dvd'er er forholdsvis let.

Opbevaring af dvd'er uden tilfælde

Opbevaring af dvd'er uden deres sager kan være en smule mere indviklet. DVD tilfælde tjene til at beskytte disken fra ridser og holde bokssæt sammen. Men hovedparten af plads en DVD optager er tilfældet, og du kan gemme betydeligt flere dvd'er i et mindre rum, hvis du vælger ikke at udnytte tilfældene.

En kreativ måde at opbevare dvd'er ud af sagen er at bruge stifter for at holde dem fast i en kork bord. Blød kork vil ikke skade overfladen af dvd'en og det giver en interessant og unik dekoration til din væg.

Du kan også få et stort ark af blød, tunge stof, såsom filt eller fløjl, og sy det på et ark af klar og fleksibel plast. Sy rundt hele arket. Derefter sy en række pladser stor nok til at holde en DVD, forlader øverst åbne. Det bløde materiale vil beskytte DVD overflade, mens plast vil tillade dig at se, hvilke DVD er i rille. Du kan derefter hænge det fra en væg som dekoration, eller du kan hænge det ud af vejen på bagsiden af skabet døren eller et lignende sted.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com