Hjemmelavet eddike ukrudtsmiddel

August 29

Hjemmelavet eddike ukrudtsmiddel

Ukrudt har plaget gartnere og landmænd, da de første haven blev plantet. Mange stoffer har været brugt i et forsøg på at dræbe ukrudt, men når der beskæftiger sig med frugter og grøntsager, er disse stoffer sikkert at indtage? Økologisk herbicider har været stigende i popularitet, men en husstand produkt almindeligt anvendt i tilberedte fødevarer er blevet bevist effektiv så godt.

USDA-testet

I 2002 testet US Department of Agricultures landbrugs Research Service (ARS) forskellige koncentrationer af eddike på en række fælles ukrudt i et forsøg på at bestemme dens effektivitet i at dræbe dem. En opløsning indeholdende 5 procent eddike--den samme koncentration som de fleste kommercielle mad-grade eddiker--var vist sig at dræbe ukrudt i deres første to uger eksistens. Stærkere koncentrationer, som 20 procent eddike, havde en 85 til 100 procent succesrate på drab ukrudt i enhver fase af vækst. Ukrudtet blandingerne blev testet imod var fælles lamb's kvartaler, kæmpe foxtail, velvetleaf, glat Opret amarant og Canada tidsel.

Praktiske anvendelse

Det er svært at finde eddike i en koncentration, der er højere end 5 procent, selvom mange økologiske haven forsyning butikker (såsom Maestro-gro.com) nu sælger 20 procent eddike blandinger af gallon. Hvis brugt før ukrudt fremskridt til faser, der er mere immune over for lavere koncentrationer af eddike, kan både hvid og apple cider husstand eddiker sprayes direkte på bladene af ukrudt med en meget stor succes og meget lav chance for kontaminerende frugter og grøntsager.

Husholdningernes Weed-drab løgnehistorie

En let husstand blanding indeholdende 1 qt. af hvid eller æble cider eddike og 4 tbsps. af citron synes juice at skabe lige den rette kombination af syrer til at være meget effektiv mod unge ukrudt. Hæld blandingen i en sprayflaske og spot-spray ukrudt direkte på bladene. Det bedste tidspunkt at sprøjte er under varmen i dag. Pas på ikke at sprøjte planterne du ikke ønsker at dræbe. For mere information, Søg efter "eddike ukrudtsmiddel" online eller besøg et økologisk havearbejde butik.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com