Hjemmelavet flise injektionsmørtel

March 3

Mange mennesker vælger hvad der henvises til som "grønne" levende. Det betyder at reducere mængden af farlige kemikalier i hjemmet, såvel som sparer energi, genbrug og genbrug. Ved udfyldelse af en omlægning på et hjem, vil udnytte grønne teknikker ofte spare boligejer penge samt tilføje til et sikkert miljø. Når flisebelægning gulve eller vægge, forsøger at gøre en hjemmelavet flise injektionsmørtel i stedet for at købe færdigblandede fugemasse som indeholder tilsætningsstoffer som petroleum og epoxy.

Instruktioner

•Mix Portland cement og fine-grade sand. Afhængigt af størrelsen af hullerne i mellem kan fliserne, mere eller mindre sand bruges. Fliser, der er tæt på hinanden, kan bruge et forhold på omkring 1:1. For større huller, skal du bruge en ratio af Portland cement til sand af omkring 1:3.

•Begin tilføje vand langsomt til blandingen, blande med enten en blanding stick eller spatel. Tilsæt vand, indtil injektionsmørtel har konsistens af kage frosting. Det bør ikke være løbende.

•Slowly tilføje naturlige jorden pigment pulver mens blanding indtil den ønskede farve er opnået. Naturlige jorden pigmenter kan købes i flere forskellige farver og omfatter ochers, mineraler, nitrogenoxider og koloniale naturals. Jorden pigmenter kan købes online eller i specialforretninger.

•SCOOP nogle injektionsmørtel på injektionsmørtel float og begynde at sprede det med let tryk over flise huller. Det er i orden at få injektionsmørtel på flise; Dette vil blive fjernet senere. Lad injektionsmørtel tørre indtil en fliserne synes kedelig og diset.

•Dampen en svamp i rent vand og gnid det i cirkelbevægelser over overfladen af fliser før ren.

•Mist injektionsmørtel med vand over de næste 10 dage til fugt-kur det. Fugtig-hærdning er vigtigt inden for lav luftfugtighed, da injektionsmørtel, der tørrer også hurtigt kan miste styrke.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com