Hjemmelavet frugt træ Spray for myrer

February 25

Efter omhyggeligt pleje din frugttræ til modenhed, lad ikke myrer gøre med høsten, før du kan nyde det. Opret din egen hjemmelavede spray for at holde dem væk fra dit træ og dets frugt.

Spray

Begynde din hjemmelavet frugt træ spray for at stoppe myrer ved at udfylde en sprayflaske med lige dele vand og hvid eddike. For at øge de vandafvisende egenskaber af eddike, Tilføj hakket frisk rosmarin eller smuldrede tør bay blade til flasken. Begge urter er naturlige ant afskrækningsmidler.

Applikationer

Spray hjemmelavet eddike blandingen i bunden af din frugttræ og langs dets bark og grene til at holde myrerne fra marcherende op i bagagerummet. Hvis du har brug at sprøjte frugt direkte, fortyndes eddike til 1 del eddike til 2 dele vand til at undgå at beskadige frugten før høst.

Overvejelser

Denne hjemmelavet frugt træ spray virker ikke bare på myrer; frastøder andre insekter. Det kunne holde gavnlige insekter væk fra din frugttræ. Undgå sprøjtning blanding for tæt på jorden. Eddike kan forårsage græs og andre planter at visne hvis de udsættes for for meget.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com