Hjemmelavet fugl tema skøre værftet kunst

January 11

Hjemmelavet fugl tema skøre værftet kunst

Dekorere din værftet tillader dig at bringe nogle af dine foretrukne design ordninger til nabolaget. Hvis indersiden af dit hjem har stil og personlighed, er det sandsynligt, at du vil uden for hjemmet til at indslag den samme niveau af charme. Hvis du elsker vil fugle, dekorere din yard med et skøre, fugl-tema motiv tilføje sjov og farve til en ellers kedelig værftet. Du kan gøre dine egne dekorationer til at spare omkostninger og fuldt tilpasse den til din stil.

Flamingoer

Lyserøde flamingoer har længe været en favorit værftet tilbehør til sjove, skøre hjem design. Du kan gøre din egen lyserøde flamingoer af skære plader af krydsfiner i en flamingo form. Male flamingoer i enhver farve du ønsker. Tilføjet wackiness, male polka prikker eller striber på flamingoer eller ved at male flamingoer iført solbriller eller badetøj. For at gøre det en nyttig tilføjelse til plænen, male eller installere husnumre på flamingoer, så folk kan få øje på dit hjem nemt.

Fugl foderautomater

Fugl foderautomater er en måde at tilføje farverige tilbehør til din værftet, men med den ekstra fordel, at de kan henlede din ejendom real fugle. Håndlavede fugl foderautomater er ikke svært at gøre. Faktisk kan noget så simpelt som en Pinjekogle dækkede i peanut smør og fuglefrø trækker mange fugle til din plæne. For en wackier twist på en fugl feeder som dette, prøve hængende Pinjekogle med farverige bånd, eller hænge flere foderautomater i et træ for en dristig udtalelse.

Postkasse dekoration

En postkasse behøver ikke at være bare en kedelig beholderen for at sende og modtage mail; Det kan være en dynamisk design funktion i din værftet. For eksempel male postkassen lyse pink for en flamingo, eller enhver anden farve du ønsker at ligne fugl efter eget valg. Med stykker af træ, montere funktioner på postkasse til at ligne en fugl hals eller vinger. En farverig postkasse er sikker på at få dit hjem bemærket af andre på blokken.

Fugl statuer

Du behøver ikke at være en professionel svejser at gøre en slags fugl statuer. Alt hvad du virkelig har brug for at gøre dem er en smule kreativitet, nogle robust ledning og en lodning pistol. En billig lodning pistol vil gøre; disse kan findes på mange håndværk forsyningssikkerhed, hardware og elektronik butikker. Tegne figuren af statue du vil oprette. Bøje og skære dine wire, indtil du når din ønskede fugl form. Fastgør stykker af tråd af indpakning stykker med en stribe af lodde. Brug en lodning pistol til at smelte Loddemetal i sted og sammensmelte metalstykker.

Fuglebad

En fuglebad er et andet område hvor du kan bruge fugl-tema indretning mens faktisk lokke virkelige fugle til din værftet. Vælg materialer, der kan modstå udendørs. For eksempel, sten, er fliser, metal og plast holdbart nok til at håndtere vind og regn. Oprette et bassin ved hjælp af en sten skål, en lavvandet plastlåg eller enhver anden skålformet funktion. Montere dette på en piedestal så fuglene kan have let adgang til en hurtig drink mellem flyvninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com