Hjemmelavet Garage opbevaring ideer

August 9

Hjemmelavet Garage opbevaring ideer

I mange hjem bruges garagen som en catch-all for værktøj, sportsudstyr og hjem forsyninger. For at begrænse kaos i din garage, kan du bygge hjemmelavet storagesystemer designet til at holde alle former for forskellige emner. Når du planlægger, overveje lagerenheder, der vil beskytte dine køretøjer og udnytte ubrugte væg og loft rum.

Pegboard værktøj opbevaring

Små værktøjer er nogle af de største bidragydere til rod i en garage. Gøre en bestyrelse, der kan organisere værktøj i en række størrelser ved hjælp af et pegboard og kroge. Du kan lægge redskaberne på bestyrelsen og tegne konturerne til at give dig en idé om hvor man kan placere Kroge, og efterlade en ekstra åbent afsnit for uventede anvendelser. Som du vælger kroge, kigge efter muligheder, der vil bære vægten af dine værktøjer uden at rive pegboard. Bestyrelsen skal placeres på en væg, der er let tilgængelig, men ikke for tæt på dine køretøjer for at undgå skader i tilfælde af værktøjer glide af. For ekstra stabilitet, montere træ planker på væggen og fastgør bestyrelsen direkte til træ.

Wall-monteret stativer

For at holde River og græsplæne værktøjer fra at få sammenfiltrede op i hjørnerne af din garage, bygge væg-monteret stativer til at holde dem fra gulvet og organiserede. Brug to-tommer af fire-tommer bestyrelser til at gøre simple hylder på garage vægge; Du kan dække rammen med solid krydsfiner eller lade det åben for nem adgang. Hvis du vil bruge stativer til at gemme tunge genstande, tilføje ekstra parenteser langs undersiden til at yde støtte. Du kan også bygge stativer til at holde sportsudstyr, swimmingpool legetøj eller byggematerialer. Når du foretager væg-monteret stativer, sigt til en dybde af to fødder eller derunder; den længere ud fra væggen, den mindre stabil, de vil være.

Loft kroge

Ved at installere simpel loft kroge, kan du oprette hævet oplagring, der vil gøre brug af den ubrugte plads øverst i din garage. Kroge kan bruges til at hænge cykler, at holde dem sikkert og ud af den måde i løbet af vinteren, og kan holde slæder i løbet af sommeren. Bruge kroge kombineret med lærred stropper med skralde lukninger for at sikre kajakker, kanoer og surfbrætter til loftet i garagen, hvor de vil være sikker fra skade. Vælg kroge, der er normeret til sværvægt elementer og installere på en del af det loft, der er usandsynligt, at smuldre eller forværres under pres.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com