Hjemmelavet Garage Shell

May 11

Selv en hjemmelavet garage shell, som er skelettet på indre, kan tilføje til værdien af dit hjem. Udover at give dækning for dit køretøj, serverer en garage andre formål, f.eks. et lager eller workshop. Du bliver nødt til at beslutte på en stil, størrelse og om at knytte garagen til dit hus eller bygge en fritstående struktur. Find ud af hvad bygningsreglementer for at bygge en garage, før du starter projektet.

Foundation

Dimensioner for en foundation med fod varierer fra område til område. Generelt skal du hælde en fod, der er 12-inches lang og 18 til 48 inches dyb. Dybden af fod afhænger af frost linje for regionen. Når du udgrave webstedet, fjerne nok jord for at fylde jorden med ca 4 inches af grus. Hvis du ønsker at isolere garage gulv, er stift skum bord et godt valg. Sørg for, at du installerer en dampspærre, som vil holde fugt pyntelisterne den betonplade. Tilføje styrke til den betonplade ved at installere Ianns wire.

Indramning væggene

Bruge standardmetoder til framing væg sektioner af hjemmelavet garage shell. De fleste værksteder er indrammet med 2-tommer af 4-tommer bestyrelser, men du kan også bruge 2-tomme ved 6 tommers planker. Placer studs enten 16 eller 24 inches på center, som er den midterste linje mellem to studs. Find ud af hvad de uslebne åbning dimensioner er for vinduer og døre du vil installere og bruge målingerne.

Konstruere overskrifter ud af to stykker af 2-tomme ved 6-tommer bestyrelser. Hvis du lim et stykke krydsfiner mellem de to bestyrelser kan du gøre overskriften stærkere og samme tykkelse som væggen sektioner. Overskrifter støtte afsnittene væg over dør- og vinduesåbninger.

Da span for den hejseport er meget bredere, skal du bruge 2-tommer af 12-tommer tømmer. Placer to trimmer studs under hver ende af garage døren header til støtte for den ekstra vægt. Dække ydervægge med krydsfiner. Afslutte ydervæg med en bygning papir eller hus wrap. Beslutte, om du ønsker at installere isolering, såsom stift skum bord, før du klædt eller installere sidespor.

Bygge taget

Vælg mellem bygge garage tag fra traditionelle spær eller købe tag spær. De fleste gør det selv-bygherrer plejer at gå med spær. Selvom skære spær kan læres med nogle praksis, skal nedskæringerne være præcise i rækkefølge for struktur til at line op korrekt. Tag spær vil lette tagkonstruktionen og vil også spare dig tid. Placer spær 16 eller 24-inches på center. Efter dækker garage med krydsfiner, dække dækket med filt og anvende helvedesild eller en anden dækker.

Efterbehandling

Brug lav vedligeholdelse produkter til at fuldføre din hjemmelavede garage shell, herunder vinyl windows og glasfiber dør. Det overhead door kan være fremstillet af forskellige materialer. En af de vigtigste overvejelser i forbindelse med den hejseport er, om du vil installere en isoleret dør. En isoleret dør er stærkt anbefales hvis du bor i et koldt område.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com